Buku pikeun ibu hamil

5 buku anu pangsaéna pikeun ibu hamil

Buku-buku pikeun ibu hamil bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun seueur mamang anu anjeun pasti bakal gaduh. Wawaranana lega pisan maka didieu anjeun ngagaduhan pilihan

Katresna diwangun sanggeus ngalukis wajah.

Pesta barudak pikeun karnaval

Barudak resep dandan sareng jogét, nyanyi. Ngagaduhan waktos anu saé mangrupikeun prioritas, janten aranjeunna bahagia upami sadaya kagiatan ieu ngahiji. The At karnaval anjeun tiasa ngahadiran atanapi ngatur pésta murangkalih dimana kolot sareng murangkalih resep sareng ngalaksanakeun sababaraha kagiatan.

dina tahap kasuburan vitro

Fase pembuahan in vitro

Langkung seueur pasangan kedah ngaksés téhnik réproduktif dibantuan. Dinten ieu kami nyaritakeun fase pupuk in vitro.

pembuahan

Pembuahan léngkah-léngkah

Kami ningali éta normal pisan yén kami henteu sadar kana kaajaiban anu lumangsung dina unggal kakandungan. Hayu urang tingali pembuahan step by step.

orok anu leumpang

Orok anjeun mimiti leumpang!

Upami orok anjeun mimiti jalan, normal pikeun anjeun ngaraos bagja sareng bungah, tapi hariwang ogé tiasa dimimitian ...

sesela nilarkeun barudak

Saatos ditinggalkeun di budak

Ditinggalkeun di budak leutik ngahasilkeun runtuyan konsékuansi anu teu tiasa dileungitkeun di murangkalih. Hayu urang tingali naon aranjeunna sareng naon pangaruhna kana kamekaranana.

Awéwé hamil nyiapkeun jus

3 resep jus buah séhat pikeun ibu hamil

Kakandungan mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngamimitian ngurus diri, megatkeun sababaraha kabiasaan henteu séhat, sareng ngenalkeun kabiasaan anu hadé. Hurung ...

valentine hamil

Kado Poé Valentine pikeun Awéwé hamil

14 Pébruari caket sareng anjeun panginten henteu terang naon anu kedah dipasihkeun ka pamajikan anu hamil. Kami masihan anjeun ideu kado Valentine pikeun ibu hamil.

Indung ku orok anu bagja

Waktos mikir ... pikeun kolot

Bapa sareng ibu ogé peryogi waktos kanggo mikir ... pikeun nyambungkeun sareng sambungkeun sareng diri sorangan ... Penting pikeun parenting anu hadé!

reureuh reuneuh

Ngungkulan Sésana Nalika Kakandungan

Istirahat nalika kakandungan tiasa matak pikaboseneun sareng hariwang. Kami mamatahan anjeun ngeunaan kumaha cara ngungkulan istirahat nalika kakandungan.

pendidikan pilar

Tihang atikan barudak

Dinten ayeuna tanggal 24 Januari, Dinten Pendidikan Internasional. Ngamangpaatkeun dinten ayeuna urang bakal nyarioskeun pilar pendidikan pikeun murangkalih.

kaulinan waktos

Sabaraha lami barudak kedah maén

Barudak kedah maénkeun pikeun pamekaran anu saé. Di dieu urang tinggalkeun anjeun sabaraha lami barudak kedah maénkeun numutkeun yuswa na.

mimiti gejala kakandungan

Gejala mimiti kakandungan

Unggal awéwé ngalaman unggal kakandungan ku cara anu béda. Kami ngantepkeun anjeun gejala mimiti kehamilan anu paling umum anu biasana di awéwé.

ngaruksak barudak

Résiko ngarusak barudak

Masihan murangkalih urang sadayana dina unggal waktos ngaraoskeun aranjeunna. Entong sono résiko ngarusak barudak sareng naon hasilna.

kembar atanapi kakandungan kakandungan

Kakandungan kembar atanapi kembar

Dua orok datang! Kakandungan sareng kembar atanapi kembar mangrupikeun ilusi dobel. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha rinci anu pikaresepeun ngeunaan kakandungan ieu.

Bapana ngora maca carita Natal ka putrina

Carita Natal pikeun barudak

Natal mangrupikeun usum anu pikaresepeun sareng kulawarga, khususna sareng murangkalih, anu janten bintang dina liburan ieu ....

résiko kakandungan

Naon anu kakandungan résiko?

Gaduh kakandungan anu résiko pikasieuneun. Kami ngajelaskeun yén éta mangrupikeun kakandungan résiko sareng ngabédakeun éta tina kakandungan normal.

orok

Naon orok éta?

Babymoon mangrupikeun mode anu parantos tetep. Entong sono kana sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan babymoon.

tonggong orok

Tonggong orok ageung

Orok tumuh gancang pisan, sareng unggal prestasi ageung sakedik dipayunkeun. Hayu urang tingali naon tonggong anu hébat orok.

ngadidik nilai barudak

Pentingna ngadidik nilai-nilai

Ngadidik langkung seueur tibatan diajar sareng ngapalkeun pelajaran. Dinten ieu kami nunjukkeun pentingna ngadidik nilai-nilai sareng kumaha cara ngahontalna.

Ngerjakeun HAM di bumi

Penting pikeun kolot anu ngadidik murangkalihna ti leuleutik dina nilai-nilai anu ngajantenkeun ciri-ciri insan mulya anu empati sareng ngabantosan nalika ngagarap hak asasi manusa sareng murangkalih kedah mimitian ti bumi ku tindakan sapopoé ti kolot, carita kalayan moral sareng conto dipindahkeun ka dunya anjeun.

Budak leutik cacad

Pangasupan murangkalih cacat

Inklusi mangrupikeun padika anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun budak kana masarakat jamak, tanpa labél anu ngabédakeun aranjeunna kusabab kaistimewaanana

Orok indung HIV

Pangiriman HIV ti indung ka orok

Kaseueuran murangkalih HIV ngagaduhan éta ti indungna. Hayu urang tingali kumaha anjeun tiasa nyegah panularan HIV ti indung ka orok.

Indung sareng putri maénkeun carita sareng nonton.

Naha lumrah pikeun anak kuring henteu maén nyalira?

Seueur sepuh anu milari momen anu nyalira atanapi sesah sesah sesah sareng budak di imah, utamina upami henteu maén nyalira. Budak anu milari rencang pikeun Anak kedah maénkeun sareng kolotna, nanging perlu pikeun ngamajukeun otonomi sareng memotivasi anjeunna kanggo maén nyalira.

Awéwé hamil siap ngalahirkeun

Naon kuli anu diinduksi?

Buruh anu diinduksi dilakukeun dina kaayaan anu béda-béda pikeun nyegah orok tina résiko upami buburuh henteu lumangsung sacara spontan

Budak lieur ku maén ku ubin warna anu béda.

6 kagiatan pikeun ningkatkeun memori barudak

Memori henteu ngan ukur penting pikeun émut kana matéri ulikan, éta ogé penting pikeun kahirupan sapopoe. Nalika murangkalih ageung, kamampuan na nyayogikeun sareng Émutan murangkalih penting pikeun diajar sadidinten di sakola sareng di bumi. Penting pikeun ngamajukeun mémori sareng kagiatan sareng gim.

Barudak maénkeun, kalayan baju seragamna anu béda, di sakola.

Henteu ka rok sakola wajib di Galicia

  Sababaraha dinten ka pengker proposal ku grup En Marea di Galicia disatujuan sapuk yén ngalarang kawajiban nganggo rok di sakola Usul anu henteu wajib nganggo rok pikeun mojang awéwé di pusat pendidikan pikeun taun 2018-1019 disatujuan di Galicia.

tipi kulawarga

Barudak alit sareng televisi

Tiasa waé hiji poé anjeun bakal nganggo tipi salaku babysitter ... Ti jaman ka jaman éta normal, tapi kudu ati-ati nganggo teuing ... barudak anjeun peryogi anjeun!

Télévisi sareng kulawarga

Tipi kadang janten anggota inti kulawarga. Télévisi ogé nempokeun sareng nitah, langkung merenah pikeun terang kumaha nonton Televisi mangrupikeun instrumen anu kulawarga kedah terang kumaha ngagunakeunana. Éta tiasa pikaresepeun sareng ngajar, tapi ogé nganyenyeri nalika anjeun henteu tiasa narjamahkeun.

hak barudak

10 hak dasar barudak

PBB dina 1959 ngumumkeun Pernyataan Universal ngeunaan Hak-hak Barudak. Kami ngalaan anjeun 10 hak dasar utama pikeun barudak.

overprotection

Saatos overprotection

Aya bédana antara mayungan sareng ngalindungan teuing. Pilarian bédana sareng akibat tina teuing ngalindungan barudak.

Barudak ngumbah piring

Bagan tugas pikeun murangkalih

Pikeun ngamajukeun otonomi sareng kamandirian barudak, penting pikeun aranjeunna ngalaksanakeun sababaraha tugas anu saluyu sareng umur di bumi

Lukisan murangkalih

Harti warna dina gambar barudak

Warna anu dianggo ku barudak dina gambar barudak tiasa ngabantosan anjeun ngartos kumaha kapribadian anak anjeun numutkeun karesepna.

Indung neunggeulan putrana kusabab kalakuanana goréng.

Naon anu henteu kedah dilakukeun nalika nyarékan budak

Budak ngagaduhan tingkah paripolah anu tangtu anu janten kolotna kedah ditegur sareng dimodifikasi. Mendingan budak normal sareng ieu dimaksudkeun pikeun ningkatkeun murangkalih peryogi watesan sareng aturan. Nalika anjeun memarahi anjeun dididik, tapi dina koherénsi sareng tanpa karusakan fisik atanapi émosional.

orok pelangi

Naon orok pelangi?

Pasti anjeun parantos maca atanapi nguping éta dina sababaraha waktos sareng hartosna teu jelas pikeun anjeun. Kami ngajelaskeun naon éta orok pelangi.

Awéwé saatos kaluron

Anu jadi sabab utama keguguran

Kaleungitan tiasa disababkeun ku alesan anu béda, dina sababaraha kasus ku ngembangkeun émbrion, tapi ogé aya faktor anu sanés.

Pemberdayaan awéwé

Balikna hormat dina atikan

Seueur murangkalih ageung di lingkungan dimana hormat katingali ku henteuna, dimana sawawa saling ngobrol ...

barudak salah kalakuan

Tips nalika murangkalih anjeun salah laku

Nalika murangkalih salah laku urang tiasa kaleungitan kasabaran sareng henteu kéngingkeun hasilna. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha tip nalika barudak anjeun salah laku.

Kastil dina poék dikurilingan ku elemen pikasieuneun.

Lebaran: Wengi anu pikasieuneun pikeun budak leutik

Sanaos kanyataan yén penjahat dilahirkeun deui dina wengi Lebaran, zombie némbongan yén ngurilingan jalan sareng nyebat boneka diabolis di panto, barudak Lebaran, pésta anu teror yén unggal dinten langkung seueur tempat di Spanyol, mangrupikeun pésta dimana barudak anu nyamar aranjeunna tiasa gaduh senang jeung ngalakukeun mischief.

Kegiatan luar sareng barudak

https://www.youtube.com/watch?v=Ent5m5UsiA0&t=107s ¡Hola mamás! ¿ Que tal lleváis la entrada del otoño? Nosotras volvemos a proponeros actividades con La familia Pig se va de excursión nocturna a ver las estrellas ¡conseguirán ver alguna estrella fugaz y pedirle un deseo?

Budak ngareret koperna nyalira ngalangkungan bandara.

Pantun koper barudak nganggo roda

Sababaraha taun ka pengker teu dipikiran yén budak leutik gampang mawa koper perjalananana sorangan ku roda. Hayu urang ngobrol ngeunaan anu anyar. Anak tiasa nganggo koper barudak dina roda sareng diajar kamampuan sosial, otonomi sareng tanggung jawab anu tangtu.

trik barudak bobo

Trik barudak sina bobo heula

Waktu saré tiasa janten odyssey nyata pikeun sababaraha kolot. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha trik supados barudak bobo langsung.

6 taun

6 taun, umur parobihan

6 taun dianggap krisis nonoman budak. Pilarian terang naon perobihanna sareng tips pikeun barudak umur 6 taun.

panasaran karek lahir

Panasaran dilahirkeun

Orok pikaresepeun, pikaresepeun, sareng pinuh ku panasaran. Entong sono ieu panasaran lahir anyar anu mungkin anjeun henteu terang.

Budak awéwé hariwang rék ngintip.

Budak lalaki ngintip deui dirina

Kolot sering frustasi nalika anakna suksés ngintip pot deui. Kadang hese nebak anakna anu hasil miceun popok deui nguyup. Éta mangrupikeun bagian tina pangwangunan sareng kedah dideukeutan salaku diajar anu teras-terasan sareng konstan.

Impian mojang janten perang anu nyanghareupan sato galak.

Katresna ogé tiasa maénkeun srikandi

Inohong budak awéwé di masarakat, sanaos ngagaduhan posisi anu langkung saé, tetep jauh tina budak dina sababaraha titik, tanda permanén nalika lingkungan sareng masarakat anu caket kedah ngusahakeun masihan kabébasan langkung kabébasan sareng henteu nekenkeun kalungguhan gender euweuh watesan.

Budak leutik maén

Naon Kaulinan Heuristik?

Di sakola binih, kagiatan anu dirancang pikeun pamekaran murangkalih numutkeun umur na dilaksanakeun, salah sahiji anu pang épisiénna nyaéta kaulinan heuristik

kolotna toksik

Karakteristik kolot toksik

Gaya kolot anu anjeun pilih bakal mangaruhan anak anjeun salami hirupna. Entong sono kana ciri kolot anu toksik.

indung bagja

Anjeun tiasa nyorot kakuatan anak anjeun

Salaku indung atanapi bapa anjeun tiasa nyorot kakuatan budak anjeun supaya harga diri na kuat sareng anjeunna tiasa ngembangkeun ku ningkatkeun kapasitas pinuh na.

trik matematik barudak

Trik ngajar matématika barudak

Matematika: Anjeun tiasa benci atanapi anjeun resep. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha trik pikeun ngajar matématika barudak di bumi.

digawé barudak non-kekerasan

Gawe sareng barudak tanpa kekerasan

Dinten ayeuna 2 Oktober mangrupikeun Poé Internasional Kekerasan. Kami ngantepkeun anjeun sababaraha kagiatan pikeun damel sareng barudak dina non-kekerasan.

Budak awéwé maén di luar rohangan, anjeunna ngaraos senang sareng aman.

Kasadaran ngeunaan non-kekerasan di barudak

Masalah kekerasan mangrupikeun masalah anu mangaruhan urang sadayana. Penting pikeun ngagawekeun sareng ngadidik murangkalih ti alit ti pengkereun rasa polah tanpa nganyenyeri Pagawéan kolot sareng guru nyaéta ngadidik budak dina ngahargaan batur. Éta merenah pikeun ngajantenkeun anjeunna sadar ngeunaan non-kekerasan sareng nyayogikeun anjeunna alat.

tanda basa barudak pireu

Diajar Barudak Banda Diajar

Bahasa diperyogikeun pikeun pamekaran psikologi, kognitif sareng sosial. Urang ngajar murangkalih kumaha diajar basa isyarat.

Impian mojang janten fotografer kasohor.

Ku profesi kuring hoyong janten ...

Ayeuna jumlah profési sareng kagiatan anu bakal dilaksanakeun parantos ningkat sacara signifikan. Pasti pikeun perséntase populasi, ngeunaan Barudak ngagaduhan cita-cita kasempetan kerja ka hareup. Kolot sareng guru kedah muka jalan pikeun aranjeunna sareng masihan aranjeunna alat pikeun pilihan aranjeunna.

Budak awéwé ngupingkeun sépakan adi na dina rahim indungna.

Stimulasi Prenatal: Téhnik

Tiasa waé, sanaos detractors, pikeun ningkatkeun sambungan saraf tina fétus. Saatos téhnik anu béda atanapi rangsangan prenatal éta tiasa diuntungkeun Indung tiasa ngarangsang sareng mikaresep kamekaran émosional sareng indria budakna nalika masih dina beuteung na. Indung bakal nguntungkeun anjeunna dina jangka pondok.

tanda barudak kado

20 tanda anak anjeun kado

Naha anjeun gaduh mamang yén anak anjeun ngagaduhan kamampuan luhur? Entong sono 20 tanda yén anak anjeun kado.

Barudak ngalayang langlayangan

Kumaha terang upami anak anjeun extrovert

Aya kolot anu henteu terang naha budakna extroverts atanapi introvert, dinten ayeuna anjeun bakal terang naha anak anjeun extrovert sareng naon anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kamampuanana.

Ibu Dinten Saluran YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=rfNnbBDOczI&t=22s ¡Hola chicas! Hoy os queremos presentar nuestro propio canal en Youtube donde vamos subiendo vídeos Conocemos el nuevo canal de Madres Hoy en Youtube con contenido interesqante tanto para mamás como para niños ¡no os perdáis este divertido vídeo!

Kumaha cara ngadamel lipstik

https://www.youtube.com/watch?v=wRYBROvOi-A&t=8s ¡Hola mamás! Seguro que muchas ya habréis experimentado la curiosidad que el maquillaje despierta en Con este didáctico juego aprendemos a elaborar nuestro propio pintalabios jugando a ser pequeños científicos ¡que divertido!

pangaruh anak pygmalion

Pangaruh Pygmalion di barudak

Naha anjeun terang yén ngaliwatan ekspektasi urang tiasa ngarobih tingkah paripolah batur? Pilarian terang pangaruh épigmalion di murangkalih.

Gebeg sareng réréncangan

Naha kahoyong janten indung tepa?

Seueur awéwé ngaraos hoyong janten indung kusabab katépaan ti ibu hamil anu sanés di lingkunganana, milari naon waé panyawat ieu diwangun

Bapa ngambung orokna

Ibu, ti mana orokna asalna?

'Ma, orok asalna ti mana?' Janten siapkeun upami anak anjeun anu teu disangka-sangka ngadadak anjeun hiji dinten ku patarosan ieu ...

Budak awéwé ngerjakeun PR budak leutik nyalira.

Nyingkahan perjuangan anu langgeng sareng PR

  Taun demi taun barudak sareng kolot kudu nyanghareupan tonggong pancén anu ditumpukeun di sakola. Di bumi, kolot kedah diajar deui sababaraha mata pelajaran. Perjuangan kolot sareng barudak tetep nalika nyanghareupan waktos kanggo padamelan, kusabab kaleuleuwihan, salah paham, kacapean, demotivasi.

padamelan kanggo murangkalih

Pekerjaan bumi numutkeun umur barudak anjeun

Sabaraha yuswa murangkalih anjeun? Gumantung kana sabaraha umur na, aranjeunna bakal tiasa ngalakukeun sababaraha tugas atanapi anu sanés! Pilarian terang naon anu tiasa aranjeunna kolaborasi sareng anu dilakukeun ti AYEUNA.

Barudak ngalakukeun kagiatan anu biasa.

Diajar bagikeun sumping ka TK

Babagi henteu gampang pikeun murangkalih alit. Mangrupikeun cara sosialisasi anu kedah anjeun diajar sakedik-sakedik. Di bumi, upami anjeunna ngagaduhan dulur-dulurna atanapi sareng rerencangan, Nalika murangkalih sumping di binih anjeunna kedah diajar berinteraksi sareng barudak sanésna dina cara anu langkung konstan sahingga damel di rorompok sareng ngabagi.

balik deui ka sakola

Balik sakola badé dimimitian

Balik ka sakola badé dimimitian ... sareng éta hartosna normalitas sareng rutinitas! Anjeun kedah transisi ayeuna, éta bakal langkung gampil!

Indung sareng putra ngempelkeun panangan sateuacan sateuacan bobo sareng dina waktos ngahiji sateuacan nyusu.

Sadayana ngeunaan hormon prolaktin dina nyusu

Sateuacan kakandungan, hormon prolaktin aya dina kadar anu handap pisan dina awak awéwé sareng ningkat nalika kakandungan. Salajengna urang angkat ka The hormon prolactin, naha tinggi atanapi low (anu tiasa diubaran) saatos ngalahirkeun indungna, nyiapkeun anjeunna kanggo tuang anakna kalayan nyusu.

Basa nuju ngerjakeun PR sareng putrana

Ujian Make-Up Séptémber: Waktos Crunch

Séptémber caket dieu sareng sababaraha murangkalih kedah nyanghareupan ujian mekap gancang-gancang. Dina usum panas éta Tips pikeun ngabantosan budak anjeun nyiapkeun ujian make-up Séptémber salami dinten-dinten terakhir liburan ieu.

Kami mendakan koper Baby Toys

https://www.youtube.com/watch?v=aqCg0FuolPo&t=35s&pbjreload=10 !Hola chicas! ¿ Que tal el verano? Seguro que muy entretenidas con vuestros Conocemos todos los juguetes y complementos que trae nuestra muñeca en su maleta ¡que divertido! Podempos conocer nuevos juguetes y accsorios para bebés.

terang ovulasi

Kumaha ngitung ovulasi

Upami anjeun milari nyandung terang nalika anjeun ngaluarkeun ovulasi penting pisan. Pilarian kumaha ngitung ovulasi.

tapa barudak

Mangpaat tapa dina barudak

Aya sababaraha manpaat semedi pikeun pikiran sareng awak. Hayu urang tingali naon manpaat semedi pikeun barudak.

bidan

Mangpaat bidan

Ngojay mangrupikeun latihan anu lengkep pikeun murangkalih sareng murangkalih. Pilarian terang naon kaunggulan bidan.

Budak dugi ka TK

Mangpaat sareng Kalemahan Sakola Binih pikeun Barudak 0-3 Taun

Mimiti taun ajaran caket sareng sababaraha sepuh bakal ngémutan naha milih sakola pabinihan atanapi henteu. Ieu mangrupikeun kaputusan anu penting. Terang ngeunaan pro sareng kontra sakola binih tina umur 0 dugi ka 3 taun kanggo nyandak kaputusan anu saluyu sareng nilai sareng gaya hirup anjeun.

Rumaja di pantai

Kumaha salamet usum panas sareng murangkalih rumaja

Hirup sareng nonoman nalika liburan usum panas tiasa sesah pikeun sababaraha kolot. Ngungkulan parobahan haté, hoream, Konci pikeun usum panas anu saé sareng nonoman nyaéta terang naon anu diarepkeun tina pakansi sareng milarian pilihan anu cocog sareng kulawarga urang.

Ngadidik déwasa anu tanggung jawab sareng standar ieu di budak

Urang hirup di dunya anu beuki robih, dimana barudak tumuh langkung permisipitas sareng kirang otoriter, tapi nyatana duanana ekstrim sabab Barudak kedah janten jalma dewasa anu tanggel waler, tapi éta ngan ukur bakal kahontal upami anjeun ngadidik aranjeunna ku aturan nalika budak.