overprotection

Saatos overprotection

Aya bédana antara mayungan sareng ngalindungan teuing. Pilarian bédana sareng akibat tina teuing ngalindungan barudak.

Barudak ngumbah piring

Bagan tugas pikeun murangkalih

Pikeun ngamajukeun otonomi sareng kamandirian barudak, penting pikeun aranjeunna ngalaksanakeun sababaraha tugas anu saluyu sareng umur di bumi

Lukisan murangkalih

Harti warna dina gambar barudak

Warna anu dianggo ku barudak dina gambar barudak tiasa ngabantosan anjeun ngartos kumaha kapribadian anak anjeun numutkeun karesepna.

Indung neunggeulan putrana kusabab kalakuanana goréng.

Naon anu henteu kedah dilakukeun nalika nyarékan budak

Budak ngagaduhan tingkah paripolah anu tangtu anu janten kolotna kedah ditegur sareng dimodifikasi. Mendingan budak normal sareng ieu dimaksudkeun pikeun ningkatkeun murangkalih peryogi watesan sareng aturan. Nalika anjeun memarahi anjeun dididik, tapi dina koherénsi sareng tanpa karusakan fisik atanapi émosional.

orok pelangi

Naon orok pelangi?

Pasti anjeun parantos maca atanapi nguping éta dina sababaraha waktos sareng hartosna teu jelas pikeun anjeun. Kami ngajelaskeun naon éta orok pelangi.

Awéwé saatos kaluron

Anu jadi sabab utama keguguran

Kaleungitan tiasa disababkeun ku alesan anu béda, dina sababaraha kasus ku ngembangkeun émbrion, tapi ogé aya faktor anu sanés.

Pemberdayaan awéwé

Balikna hormat dina atikan

Seueur murangkalih ageung di lingkungan dimana hormat katingali ku henteuna, dimana sawawa saling ngobrol ...

barudak salah kalakuan

Tips nalika murangkalih anjeun salah laku

Nalika murangkalih salah laku urang tiasa kaleungitan kasabaran sareng henteu kéngingkeun hasilna. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha tip nalika barudak anjeun salah laku.

Kastil dina poék dikurilingan ku elemen pikasieuneun.

Lebaran: Wengi anu pikasieuneun pikeun budak leutik

Sanaos kanyataan yén penjahat dilahirkeun deui dina wengi Lebaran, zombie némbongan yén ngurilingan jalan sareng nyebat boneka diabolis di panto, barudak Lebaran, pésta anu teror yén unggal dinten langkung seueur tempat di Spanyol, mangrupikeun pésta dimana barudak anu nyamar aranjeunna tiasa gaduh senang jeung ngalakukeun mischief.

Kegiatan luar sareng barudak

https://www.youtube.com/watch?v=Ent5m5UsiA0&t=107s ¡Hola mamás! ¿ Que tal lleváis la entrada del otoño? Nosotras volvemos a proponeros actividades con La familia Pig se va de excursión nocturna a ver las estrellas ¡conseguirán ver alguna estrella fugaz y pedirle un deseo?

Budak ngareret koperna nyalira ngalangkungan bandara.

Pantun koper barudak nganggo roda

Sababaraha taun ka pengker teu dipikiran yén budak leutik gampang mawa koper perjalananana sorangan ku roda. Hayu urang ngobrol ngeunaan anu anyar. Anak tiasa nganggo koper barudak dina roda sareng diajar kamampuan sosial, otonomi sareng tanggung jawab anu tangtu.

trik barudak bobo

Trik barudak sina bobo heula

Waktu saré tiasa janten odyssey nyata pikeun sababaraha kolot. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha trik supados barudak bobo langsung.

6 taun

6 taun, umur parobihan

6 taun dianggap krisis nonoman budak. Pilarian terang naon perobihanna sareng tips pikeun barudak umur 6 taun.

panasaran karek lahir

Panasaran dilahirkeun

Orok pikaresepeun, pikaresepeun, sareng pinuh ku panasaran. Entong sono ieu panasaran lahir anyar anu mungkin anjeun henteu terang.

Budak awéwé hariwang rék ngintip.

Budak lalaki ngintip deui dirina

Kolot sering frustasi nalika anakna suksés ngintip pot deui. Kadang hese nebak anakna anu hasil miceun popok deui nguyup. Éta mangrupikeun bagian tina pangwangunan sareng kedah dideukeutan salaku diajar anu teras-terasan sareng konstan.

Impian mojang janten perang anu nyanghareupan sato galak.

Katresna ogé tiasa maénkeun srikandi

Inohong budak awéwé di masarakat, sanaos ngagaduhan posisi anu langkung saé, tetep jauh tina budak dina sababaraha titik, tanda permanén nalika lingkungan sareng masarakat anu caket kedah ngusahakeun masihan kabébasan langkung kabébasan sareng henteu nekenkeun kalungguhan gender euweuh watesan.

Budak leutik maén

Naon Kaulinan Heuristik?

Di sakola binih, kagiatan anu dirancang pikeun pamekaran murangkalih numutkeun umur na dilaksanakeun, salah sahiji anu pang épisiénna nyaéta kaulinan heuristik

kolotna toksik

Karakteristik kolot toksik

Gaya kolot anu anjeun pilih bakal mangaruhan anak anjeun salami hirupna. Entong sono kana ciri kolot anu toksik.

indung bagja

Anjeun tiasa nyorot kakuatan anak anjeun

Salaku indung atanapi bapa anjeun tiasa nyorot kakuatan budak anjeun supaya harga diri na kuat sareng anjeunna tiasa ngembangkeun ku ningkatkeun kapasitas pinuh na.

trik matematik barudak

Trik ngajar matématika barudak

Matematika: Anjeun tiasa benci atanapi anjeun resep. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha trik pikeun ngajar matématika barudak di bumi.

digawé barudak non-kekerasan

Gawe sareng barudak tanpa kekerasan

Dinten ayeuna 2 Oktober mangrupikeun Poé Internasional Kekerasan. Kami ngantepkeun anjeun sababaraha kagiatan pikeun damel sareng barudak dina non-kekerasan.

Budak awéwé maén di luar rohangan, anjeunna ngaraos senang sareng aman.

Kasadaran ngeunaan non-kekerasan di barudak

Masalah kekerasan mangrupikeun masalah anu mangaruhan urang sadayana. Penting pikeun ngagawekeun sareng ngadidik murangkalih ti alit ti pengkereun rasa polah tanpa nganyenyeri Pagawéan kolot sareng guru nyaéta ngadidik budak dina ngahargaan batur. Éta merenah pikeun ngajantenkeun anjeunna sadar ngeunaan non-kekerasan sareng nyayogikeun anjeunna alat.

tanda basa barudak pireu

Diajar Barudak Banda Diajar

Bahasa diperyogikeun pikeun pamekaran psikologi, kognitif sareng sosial. Urang ngajar murangkalih kumaha diajar basa isyarat.

Impian mojang janten fotografer kasohor.

Ku profesi kuring hoyong janten ...

Ayeuna jumlah profési sareng kagiatan anu bakal dilaksanakeun parantos ningkat sacara signifikan. Pasti pikeun perséntase populasi, ngeunaan Barudak ngagaduhan cita-cita kasempetan kerja ka hareup. Kolot sareng guru kedah muka jalan pikeun aranjeunna sareng masihan aranjeunna alat pikeun pilihan aranjeunna.

Budak awéwé ngupingkeun sépakan adi na dina rahim indungna.

Stimulasi Prenatal: Téhnik

Tiasa waé, sanaos detractors, pikeun ningkatkeun sambungan saraf tina fétus. Saatos téhnik anu béda atanapi rangsangan prenatal éta tiasa diuntungkeun Indung tiasa ngarangsang sareng mikaresep kamekaran émosional sareng indria budakna nalika masih dina beuteung na. Indung bakal nguntungkeun anjeunna dina jangka pondok.

tanda barudak kado

20 tanda anak anjeun kado

Naha anjeun gaduh mamang yén anak anjeun ngagaduhan kamampuan luhur? Entong sono 20 tanda yén anak anjeun kado.

Barudak ngalayang langlayangan

Kumaha terang upami anak anjeun extrovert

Aya kolot anu henteu terang naha budakna extroverts atanapi introvert, dinten ayeuna anjeun bakal terang naha anak anjeun extrovert sareng naon anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kamampuanana.

Ibu Dinten Saluran YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=rfNnbBDOczI&t=22s ¡Hola chicas! Hoy os queremos presentar nuestro propio canal en Youtube donde vamos subiendo vídeos Conocemos el nuevo canal de Madres Hoy en Youtube con contenido interesqante tanto para mamás como para niños ¡no os perdáis este divertido vídeo!

Kumaha cara ngadamel lipstik

https://www.youtube.com/watch?v=wRYBROvOi-A&t=8s ¡Hola mamás! Seguro que muchas ya habréis experimentado la curiosidad que el maquillaje despierta en Con este didáctico juego aprendemos a elaborar nuestro propio pintalabios jugando a ser pequeños científicos ¡que divertido!

pangaruh anak pygmalion

Pangaruh Pygmalion di barudak

Naha anjeun terang yén ngaliwatan ekspektasi urang tiasa ngarobih tingkah paripolah batur? Pilarian terang pangaruh épigmalion di murangkalih.

Gebeg sareng réréncangan

Naha kahoyong janten indung tepa?

Seueur awéwé ngaraos hoyong janten indung kusabab katépaan ti ibu hamil anu sanés di lingkunganana, milari naon waé panyawat ieu diwangun

Bapa ngambung orokna

Ibu, ti mana orokna asalna?

'Ma, orok asalna ti mana?' Janten siapkeun upami anak anjeun anu teu disangka-sangka ngadadak anjeun hiji dinten ku patarosan ieu ...

Budak awéwé ngerjakeun PR budak leutik nyalira.

Nyingkahan perjuangan anu langgeng sareng PR

  Taun demi taun barudak sareng kolot kudu nyanghareupan tonggong pancén anu ditumpukeun di sakola. Di bumi, kolot kedah diajar deui sababaraha mata pelajaran. Perjuangan kolot sareng barudak tetep nalika nyanghareupan waktos kanggo padamelan, kusabab kaleuleuwihan, salah paham, kacapean, demotivasi.

padamelan kanggo murangkalih

Pekerjaan bumi numutkeun umur barudak anjeun

Sabaraha yuswa murangkalih anjeun? Gumantung kana sabaraha umur na, aranjeunna bakal tiasa ngalakukeun sababaraha tugas atanapi anu sanés! Pilarian terang naon anu tiasa aranjeunna kolaborasi sareng anu dilakukeun ti AYEUNA.

Barudak ngalakukeun kagiatan anu biasa.

Diajar bagikeun sumping ka TK

Babagi henteu gampang pikeun murangkalih alit. Mangrupikeun cara sosialisasi anu kedah anjeun diajar sakedik-sakedik. Di bumi, upami anjeunna ngagaduhan dulur-dulurna atanapi sareng rerencangan, Nalika murangkalih sumping di binih anjeunna kedah diajar berinteraksi sareng barudak sanésna dina cara anu langkung konstan sahingga damel di rorompok sareng ngabagi.

balik deui ka sakola

Balik sakola badé dimimitian

Balik ka sakola badé dimimitian ... sareng éta hartosna normalitas sareng rutinitas! Anjeun kedah transisi ayeuna, éta bakal langkung gampil!

Indung sareng putra ngempelkeun panangan sateuacan sateuacan bobo sareng dina waktos ngahiji sateuacan nyusu.

Sadayana ngeunaan hormon prolaktin dina nyusu

Sateuacan kakandungan, hormon prolaktin aya dina kadar anu handap pisan dina awak awéwé sareng ningkat nalika kakandungan. Salajengna urang angkat ka The hormon prolactin, naha tinggi atanapi low (anu tiasa diubaran) saatos ngalahirkeun indungna, nyiapkeun anjeunna kanggo tuang anakna kalayan nyusu.

Basa nuju ngerjakeun PR sareng putrana

Ujian Make-Up Séptémber: Waktos Crunch

Séptémber caket dieu sareng sababaraha murangkalih kedah nyanghareupan ujian mekap gancang-gancang. Dina usum panas éta Tips pikeun ngabantosan budak anjeun nyiapkeun ujian make-up Séptémber salami dinten-dinten terakhir liburan ieu.

Kami mendakan koper Baby Toys

https://www.youtube.com/watch?v=aqCg0FuolPo&t=35s&pbjreload=10 !Hola chicas! ¿ Que tal el verano? Seguro que muy entretenidas con vuestros Conocemos todos los juguetes y complementos que trae nuestra muñeca en su maleta ¡que divertido! Podempos conocer nuevos juguetes y accsorios para bebés.

terang ovulasi

Kumaha ngitung ovulasi

Upami anjeun milari nyandung terang nalika anjeun ngaluarkeun ovulasi penting pisan. Pilarian kumaha ngitung ovulasi.

tapa barudak

Mangpaat tapa dina barudak

Aya sababaraha manpaat semedi pikeun pikiran sareng awak. Hayu urang tingali naon manpaat semedi pikeun barudak.

bidan

Mangpaat bidan

Ngojay mangrupikeun latihan anu lengkep pikeun murangkalih sareng murangkalih. Pilarian terang naon kaunggulan bidan.

Budak dugi ka TK

Mangpaat sareng Kalemahan Sakola Binih pikeun Barudak 0-3 Taun

Mimiti taun ajaran caket sareng sababaraha sepuh bakal ngémutan naha milih sakola pabinihan atanapi henteu. Ieu mangrupikeun kaputusan anu penting. Terang ngeunaan pro sareng kontra sakola binih tina umur 0 dugi ka 3 taun kanggo nyandak kaputusan anu saluyu sareng nilai sareng gaya hirup anjeun.

Rumaja di pantai

Kumaha salamet usum panas sareng murangkalih rumaja

Hirup sareng nonoman nalika liburan usum panas tiasa sesah pikeun sababaraha kolot. Ngungkulan parobahan haté, hoream, Konci pikeun usum panas anu saé sareng nonoman nyaéta terang naon anu diarepkeun tina pakansi sareng milarian pilihan anu cocog sareng kulawarga urang.

Ngadidik déwasa anu tanggung jawab sareng standar ieu di budak

Urang hirup di dunya anu beuki robih, dimana barudak tumuh langkung permisipitas sareng kirang otoriter, tapi nyatana duanana ekstrim sabab Barudak kedah janten jalma dewasa anu tanggel waler, tapi éta ngan ukur bakal kahontal upami anjeun ngadidik aranjeunna ku aturan nalika budak.

Hiji awéwé hamil antusias ngahadiran salah sahiji ultrasounds orok na di pikahareupeun.

Plasénta previa nalika kakandungan

Plasénta previa tiasa lumangsung nalika kakandungan, tapi konsépna sering nyababkeun kabingungan. Salajengna urang bade ngagali kana aspék-aspék dina Dina kakandungan nalika plasénta aya dina bagian handap rahim sareng sawaréh atanapi lengkep nutupan bukaan cervix, éta sateuacanna.

pasangan ngantosan photoshoot bersalin

Nalika orok henteu sumping

Milarian kakandungan tiasa ngahasilkeun kahariwang, setrés sareng teu sabar. Kami masihan anjeun sababaraha tips nalika orok henteu sumping.

Gebeg masak masak muffin pikeun nyugemakeun napsu na.

Ngidam dina Kakandungan: Mitos atanapi Kanyataan?

Aya seueur mitos ngeunaan kakandungan. Ngidam sering dibahas diantarana. Hayu urang terang langkung seueur perkawis aranjeunna sareng terang naha éta mitos. Teu aya data pikeun ngajelaskeun mitos atanapi kabeneran ngidam dina ibu hamil. Rupa-rupa ideu ngeunaan laleur ieu di luhur.

jinis kontraksi

6 jinis kontraksi

Éta ukur nyarioskeun perkawis kontraksi tanaga gawé tapi aya 6 jinis kontraksi anu béda. Kami ngajelaskeun sadayana di dieu.

paningkatan serviks

Naon efisiensi tina serviks?

Nalika nganteurkeun, dokter bakal nyarioskeun ngeunaan paningkatan tina serviks. Naha anjeun leres-leres terang naon hartosna? Kami ngajelaskeun ka anjeun sacara rinci.

fase tanaga gawé

3 fase tanaga kerja

Unggal kalahiran mangrupikeun dunya tapi aya 3 fase babaran alam anu kedah anjeun terang upami anjeun hamil. Entong kantun tulisan kami.

Hubungan romantis munggaran Preadolescence sareng rumaja mangrupikeun waktos pikeun ngamimitian hubungan romantis anu munggaran sareng mimiti ékspérimén dina dunya cinta sareng seksualitas. Hubungan munggaran ieu tiasa setrés pisan, khususna pikeun jalma ngora anu henteu acan siap pikeun nanganan jinis émosina ieu. Pikeun nungkulan hal ieu, penting pikeun ngobrol sareng murangkalih ngeunaan hubungan, ngadorong aranjeunna pikeun henteu pipilueun teuing atanapi ngahesekeun kahirupan sareng, anu paling penting, ngabantosan aranjeunna ngembangkeun kamampuan sosial sareng diajar ngatur émosina pikeun nyingkahan drama sareng konflik anu teu perlu.

Ajar anak anjeun janten pangacara, sanés janten saksi premanisme

Hanjakalna dinten ayeuna, aya seueur kasus bulliyng di sakola dimana barudak janten tukang ngaganggu, korban anu sanés sareng Bullying mangrupikeun urusan sadayana, janten sepuh kedah ngajar janten bek sareng sanés ngan ukur saksian. Saksi-saksi kasalahanana sapertos anu ngaganggu.

Budak bagja

Kumaha ngamajukeun kabagjaan di murangkalih

Kabagjaan mangrupikeun salah sahiji émosina dasar pikeun manusa. Éta ni'mat komunikasi, ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi momen anu saé dinten ka dinten sareng ngahasilkeun Urang kedah ngamajukeun kabagjaan dina murangkalih urang salami budak leutik, ngabantosan aranjeunna pikeun mikawanohna, terang kumaha ngaturna, resep sareng ngabagi éta ka batur.

Awéwé anu imut payuneun laut, dipoto ku rakana, anu nembé masihan saé kembang.

Alesan pikeun kabagjaan abdi nyaéta anjeun

Salaku manusa, ngahargaan sareng ngahargaan naon anu aya di sakitar atanapi sateuacan panon tiasa nyababkeun langkung anteng nampi momen-momen anu dihirupkeun sareng ngartos Ngaraos saé nyalira, sareng lingkungan, ngahargaan kahadéan dina kahirupan sareng henteu kasieun janten, ditarjamahkeun dina kabébasan, kabagjaan sareng kabagjaan.

Naha anjeun hoyong terang naon anu resep dibaca ku nonoman?

Alesan ngadamel kontrak paripolah

Kontrak tingkah laku mangrupikeun pilihan anu saé pikeun barudak saumuran sareng nonoman ngagaduhan kabiasaan anu langkung saé sareng ngeunaan Ngadamel kontrak paripolah sareng pra-nonoman mangrupikeun strategi modifikasi tingkah laku anu saé. Aranjeunna bakal termotivasi pikeun ngalakukeunana!

Dua budak nyekel leungeun bari imut.

Pentingna babaturan di budak

Pikeun barudak pikeun ngawangun silaturahim sareng murangkalih anu sanés mangrupikeun salah sahiji pancén pamekaran utama di PAUD. Babaturan, mimitian ti Babaturan perlu dina kahirupan jalma ti mimiti budak. Silaturahmi kedah séhat sareng séhat janten suksés!

ngungkulan barudak isin

Naha henteu kunanaon mendisiplin anak batur?

Tiasa waé hiji dinten nalika aya di taman anjeun parantos mikir ngeunaan méré teguran ka anak batur kusabab aranjeunna henteu hadé ka anak anjeun. Tapi naha anjeun kantos ngaraos perluna ngadisiplin budak batur? Naha leres pikeun anjeun ngalaksanakeunana atanapi éta langkung saé pikeun anjeun henteu nyaram?

Budak lenyepan ningali program tipi.

Sabaraha kartun anu kedah ditingali ku barudak nalika usum panas?

Dina usum panas aya seueur waktos gratis. Kolot, sakapeung, henteu tiasa nyéépkeun seueur waktos sareng murangkalihna pikeun damel, jam biasa mah béda, nalika usum panas sareng akibat tina ningkatna waktos luang barudak, trend na ningali langkung seueur kartun dina tivi, anu kedahna aya kontrol a.

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngamajukeun kamekaran seksualitas anak anu séhat?

Alesan pikeun kabiasaan seksual teu pantes di barudak

Barudak tiasa ngagaduhan kabiasaan séks anu teu pantes kusabab rupa-rupa alesan, tapi perlu pikeun nginpokeun ka diri anjeun nyalira sateuacan dikhawatirkeun. Aya kaseueuran nalika budak ngagaduhan tingkah laku séksual anu teu pantes. Dina kaseueuran kasus éta kusabab kabodoan, tapi anjeun kedah terang naon anu kajantenan.

Katresna sareng apel anu anyar dicandak tina tangkal dina panangan aranjeunna.

Tujuan usum panas pikeun kulawarga anu ngagaduhan murangkalih alit

Kalayan usum panas datang, pikaresepeun pikeun tiasa ngararasakeun dinten kulawarga, kaluar tina monoton, mendakan sareng diajar ti tempat anu sanés. Anu pikaresepeun nyaéta. Liburan usum panas sareng murangkalih alit kedah ngalibetkeun tujuan dimana aranjeunna tiasa ngagaduhan kagiatan anu saé.

Bacaan mojang

PR di usum panas, leres atanapi henteu? Dilema abadi kolot

Usum panas parantos sumping sareng usum liburan barudak. Ieu waktos anu pas pikeun nimbangkeun dilema anu langgeng: PR di usum panas, enya atanapi henteu? Aya Dina usum panas barudak gaduh seueur dinten liburan. Naha aranjeunna ngamangpaatkeun usum panas pikeun ngerjakeun PR sareng henteu kaleungitan rutin atanapi ngaraos waktos luang?

jinis ngorondang

Jenis ngorondang

Crawling mangrupikeun waktos anu penting pisan pikeun orok. Pilarian terang sabaraha jinis ngorondang aya anu mana anu paling umum.

maca ka barudak

Kumaha carana ningkatkeun lancarna maca barudak anjeun

Maca dasar dina kahirupan saha waé, barudak diajar maca dina umur dini ampir alami. Sanés ide anu saé pikeun neken aranjeunna atanapi Barudak kedah lancar maca janten ngartos téksna anu saé, anu penting pikeun sagala bidang kahirupan.

sindrom nak euyeub

Sindrom nak beunghar

Sindrom nak beunghar teu aya hubunganana sareng kelas sosial. Pilarian épék ngasuh budak anu ngagaduhan sagala hal anu dipénta.

cara pendidikan anu béda

Métode pedogogical alternatip

Pendidikan tradisional gagal, sareng metode pédagogik alternatip parantos jalan dina tempatna. Pilarian terang naon éta.

mamang meupeuskeun cai

8 Keraguan ngeunaan cai pecah

Sabudeureunna pecah cai aya sababaraha mitos sareng takwa. Milarian perkawis 8 patarosan ngeunaan meupeuskeun cai nalika kakandungan.

Indung ku budak buta

Ngasuh budak anu pireu

Ayeuna kolot budak buta budi nyanghareupan sababaraha kasusah sareng tantangan anu aranjeunna kedah atos unggal dinten.

kasalahan postpartum

Kasalahan umum nalika postpartum

Postpartum mangrupikeun waktos anu sesah pikeun awéwé. Pilarian terang naon kasalahan anu paling umum dina waktos postpartum sahingga anjeun tiasa nyingkahanana.

Kumaha cara ngajar murangkalih kanggo maca langkung seueur sareng langkung saé

10 Kaulinan pikeun diajar maca

Cara anu pangsaéna pikeun diajar barudak nyaéta ku maén. Entong sono kana 10 gim kanggo diajar maca ku cara anu pikaresepeun sareng sakulawarga.

najong orok

Tepak orok, naon maksadna?

Ngaraos ditajong orok mangrupikeun pangalaman anu unik, teu hilap sareng pikaresepeun. Pilarian terang naon hartosna ditajong orok.

Mitos kakandungan palsu

6 mitos palsu ngeunaan kakandungan

Aya sababaraha kapercayaan anu dipikaresep ngeunaan kakandungan anu leres, tapi seueur anu sanés mangrupikeun mitos palsu ngeunaan kakandungan.

Maju buburuh sacara alami

Kumaha cara ngangsonan kuli sacara alami

Aya sababaraha cara bumi anu nyababkeun tanaga gawé, maka kami marios sababaraha trik ieu, panginten éta bakal ngabantosan anjeun pikeun nyababkeun padamelan anjeun.

Manisan sareng plastisin

Dinten ieu kami nuju maén salaku tukang masak sareng diajar ngadamel manisan liat kalayan video pikaresepeun Little Toys ieu, tong sono!

Mumnesia: amnesia ibu-ibu

Naha anjeun gaduh poho deui atanapi kurang konsentrasi kumargi anjeun janten indung? Entong hariwang! Anjeun gaduh mumia: amnesia ibu.

Nyoko.

Kulawarga henteu lahir, éta didamel

Entong kalebet kana kasalahan mikir yén sagala beungkeutan mangrupikeun biologis, cinta mangrupikeun hal anu anjeun tanam unggal dinten. Di dieu anjeun bakal diajar cara nunjukkeun kanyaah anjeun ku cara anu paling nguntungkeun pikeun murangkalih anjeun.

bandéra homo

Homophobia sareng transphobia diubaran ku pendidikan

Dinten sapertos ayeuna, dimana urang nyarioskeun ngeureunkeun homophobia sareng transphobia, penting pikeun pindah ka masarakat anu beragam, dimana urang sadayana ningali diri urang salaku jalma anu aya, henteu paduli kaayaan séks atanapi idéntitas.

Botol indrawi warnaana

Botol sénsor pikeun barudak: anjeun tiasa ngadamel nyalira

Botol sénsor mangrupikeun sumber anu idéal pikeun ngahudangkeun panasaran barudak leutik sareng ngarangsang indra, khususna paningali sareng pangrungu. Éta gampang pisan sareng murah pikeun didamel. Orok bakal resep sareng aranjeunna sareng anu langkung sepuh tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeunana.

Karanjang harta karun: senang jeung stimulasi pikeun orok

Karinjang harta karun mangrupikeun gim éksplorasi anu nawiskeun sababaraha rupa rangsangan pikeun orok anjeun pikeun ningkatkeun kamekaran indera aranjeunna. Éta ngeunaan nyiapkeun karinjang sareng objék sapopoé, bénten sareng cocooan tradisional, sareng nawiskeun ka orok supados anjeunna tiasa maén sacara bébas sok aya dina pengawasan anjeun.

Mary

Indung kuring hoyong ka murangkalih abdi

Urang sadayana teras-terasan naha urang téh jinis indung anu urang pikahoyong, ieu mangrupikeun gambaran pribadi ngeunaan jenis indung anu kuring pikahoyong pikeun murangkalih kuring

ilustrasi ngeunaan peran bidan

Pentingna bidan di masarakat

Tokoh bidan atanapi bidan parantos penting ti saprak manusa nangtung nangtung. Variasi dina saluran kalahiran ngajantenkeun bantosan penting sahingga murangkalih tiasa lahir. Tapi matron langkung seueur, terang di dieu.

fungsi kakandungan bidan

Bidan sareng peranna dina kakandungan

Sanaos mangrupikeun salah sahiji profesi anu pangkolotna, sakedik anu dipikaterang ngeunaan fungsi bidan. Pilarian perananana dina kakandungan, ngalahirkeun, postpartum sareng pueperium.

premanisme sareng bunuh diri

Kumaha ngadidik kolot ngeunaan premanisme

Penting pikeun terang sacara jero masalah naon waé pikeun terang kumaha ngungkulanana. Dinten ieu kami ngajelaskeun sakedik ngeunaan premanisme sareng pentingna sadar kana hal éta.

Kulawarga nyortir cocooan

Pentingna ngajar nilai gawé ka barudak

Dina Poé Buruh, urang hoyong émut pentingna ngajar barudak pikeun ngahargaan padamelan. Salaku tambahan, anjeun bakal mendakan tip kanggo aranjeunna diajar kolaborasi di bumi.