lability emosi

Naon lability emosi?

Outbursts, seuri ngadadak atawa ceurik, outbursts emosi, atawa, sabalikna, indifference emosi. Ieu sababaraha gejala kaayaan ...

meunang motivasi pikeun diajar

Kumaha ngamotivasi diri pikeun diajar

Naha anjeun terang kumaha ngamotivasi diri pikeun diajar? Kami masihan anjeun tip anu pangsaéna pikeun kéngingkeun konsentrasi anu anjeun peryogikeun.

muriang-sare-barudak

Naha barudak anu muriang kedah saré?

Naha barudak anu muriang kedah saré? Éta mangrupikeun patarosan anu seueur kolot naroskeun ka diri sorangan sareng ayeuna urang bakal ngajawab. Tetep maca.

kantétan henteu teratur

Naon kantétan disorganized?

Kumaha attachment disorganized lumangsung? Ieu balukar tina jenis kantétan nu mana anak ngarasa bingung patali jeung paripolah inohong kantétan.

prodrome buruh

Naon prodromes kuli

Prodrome Buruh penting dina kahirupan ibu hamil. Ieu mangrupikeun tanda peringatan yén aya tenaga kerja anu bakal datang.

Kualitas janten guru anu saé

Ciri-ciri guru anu goréng

Naha anjeun terang naon ciri guru anu goréng? Kami nyarioskeun ka anjeun sababaraha anu paling umum anu biasana urang mendakan.

parenting hormat

parenting hormat

Dina parenting hormat, kabutuhan anak dicokot kana rekening, kitu ogé gawé dina kecerdasan emosi atawa kaahlian sosial.

Naon masihan gadis komuni

Naon masihan gadis komuni

Henteu terang naon anu kedah dipasihkeun ka awéwé komuni? Teras we ninggalkeun anjeun sababaraha kado anu bakal ngajadikeun anjeun bungah pisan.

nyorong-ngalahirkeun

Kumaha nyorong dina ngalahirkeun

Taya indung anyar weruh kumaha carana nyorong ngalahirkeun, sanajan manehna geus nyokot tangtu kuli tuntas. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

kaguguran

abortions alam

Naha statistik kaguguran kacida luhurna? Aya seueur alesan pikeun éta. Utamana, éta karya alam.

nyokot barang orok

Iraha orok mimiti ngajemput barang?

Iraha orok mimiti ngajemput barang? Ieu lumangsung sanggeus sababaraha bulan hirup jeung nalika aranjeunna mimiti manggihan leungeun maranéhna.

Naon kadaharan orok umur 6 bulan?

Naon kadaharan orok umur 6 bulan?

Lamun perlu nyaho kumaha carana nyoco orok 6-bulan-lami, kami bakal ngabejaan Anjeun kadaharan pangalusna sarta maranéhanana anu dilarang.

seksual-posisi-kakandungan

Sikep nyandung

Nyaho postur pangalusna pikeun hamil favoring fértilisasi. Tetep maca tulisan ieu upami anjeun milarian kakandungan.

gestational-sac

Nalika sac gestational katempo?

Dinten ieu kami heran lamun sac gestational katempo na naha. Tetep maca sareng diajar langkung seueur ngeunaan topik kakandungan ieu.

siswa NEAE

siswa NEAE

Dina tulisan ieu kami nganalisis naon murid NEAE sareng naon anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun prosés diajar anu suksés di sakola.

hamilton-maneuver

Naon manuver Hamilton

Manuver Hamilton nyaéta, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, hiji maneuver anu dipigawé nalika kakandungan pikeun kontrol. Diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna.

diet postpartum

diet postpartum

Kumaha kedah diet postpartum? Naon anu kedah diperhatoskeun pikeun ngirangan beurat saatos ngalahirkeun tapi ngajaga kaséhatan? Terus maca.

Kakandungan alatan réproduksi dibantuan

Métode réproduktif dibantuan

Naha anjeun terang sadayana metode réproduksi anu dibantuan? Aya sababaraha anu tiasa ngabéréskeun masalah sareng hamil

umur-leungitna-huntu

Dina umur sabaraha huntu rontok?

Dupi anjeun kantos wondered dina naon umur huntu ragrag kaluar? Dokter gigi nyebutkeun yén aya rata-rata pikeun leungitna huntu. Baca deui di dieu.

Tes Apgar

Skor Apgar orok anjeun

Pamariksaan munggaran bayi anjeun lumangsung dina sababaraha menit mimiti kahirupan. Skor tes Apgar ...

Kumaha aborsi kasampak kawas

Aborsi biokimiawi: gejala

Naon gejala aborsi biokimiawi? Kami nyarioskeun ka anjeun naon anu anjeun ngarepkeun upami aborsi tina ciri ieu kajantenan.

Naon sésana relatif?

Naon sésana relatif kakandungan

Naha anjeun terang naon sésana rélatif nalika kakandungan diwangun? Kami nyarioskeun ka anjeun ngeunaan éta sareng ogé kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun langkung lumayan.

Naon co-parenting

Co-parenting: naon eta?

Urang ngobrol ngeunaan naon co-parenting téh, format kulawarga anyar anu ngamungkinkeun dua jalma anu teu boga hubungan cinta babagi parenthood. Pilarian langkung seueur ngeunaan anjeunna.

sistemik-pedagogi

Naon ari pedagogi sistemik?

Pedagogi sistemik nyaéta cara ngadidik dumasar kana kulawarga salaku mesin dina atikan budak. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, teraskeun maca.

fétus

Kumaha fétus eupan

Dupi anjeun kantos wondered kumaha fétus eupan? Di dieu kami ngabejaan anjeun sangkan anjeun bisa manggihan nu leuwih seueur tentang kakandungan.

partum garing

Naon lahir garing?

Naon lahir garing? Sababaraha urang terang naon jinis pangiriman ieu, janten ayeuna urang badé terang.

kakandungan katilu

Kakandungan katilu: naon nyangka

Naon anu diarepkeun tina kakandungan katilu? Unggal kakandungan téh unik sarta jadi katilu. Éta sababna kami nyarioskeun ka anjeun naon anu anjeun ngarepkeun.

orok gerakan bébas

Naon gerakan bébas dina orok?

Naon gerakan bébas dina orok? Ieu ngeunaan respecting ngembangkeun motor anak tanpa nyobian ngajar anjeunna leumpang, mindahkeun jeung sajabana.

Kumaha hirup jeung anak batur

Naha anjeun kedah hirup sareng budak batur sareng anjeun henteu terang kumaha? Urang ngabejaan ka maneh kumaha carana nungkulan barudak batur.

nalika orok ngarayap

nalika orok ngarayap

Iraha orok ngarayap? Upami anjeun neraskeun maca, anjeun bakal mendakan nalika biasana orok mimiti ngarayap.

Nyababkeun aborsi nyangsang

Nyababkeun aborsi nyangsang

Nyaho sabab utama aborsi nyangsang. Tetep maca tulisan ieu pikeun terang naon éta sareng kumaha cara nyegahna.

akathisia

Akathisia: naon eta

Dupi anjeun ngadéngé Akathisia? Ieu mangrupikeun gangguan anu nyababkeun murangkalih kedah ngagerakkeun sukuna. Tetep maca pikeun terang langkung seueur.

Ngimpi yén kuring hamil

Ngimpi yén kuring hamil

Aya awéwé anu ngalaman kahayang pikeun ngadegkeun kulawarga. Ngimpi yén anjeun hamil tiasa masihan indikasi naon anu anjeun pikirkeun.

métode-ranzi-orok

Métode Ramzi: naon éta

Metodeu ramzi ngamungkinkeun anjeun terang jinis orok ti mimiti kakandungan. Pikeun terang langkung seueur ngeunaan subjek, teraskeun maca.

sindrom Edwards

Sindrom Edwards: ciri

Sindrom Edwards: ciri nyaéta kaayaan anu lumangsung alatan gagalna dina kromosom. Diajar langkung seueur ngeunaan anjeunna.

Latihan orok

Latihan senam pikeun orok

Latihan senam pikeun orok penting pisan pikeun ngembangkeun motor budak. Nyaho latihan pangalusna pikeun anak anjeun.

Kalender Kakandungan Cina 2022

Kalender Kakandungan Cina 2022

Nyaho kalénder kakandungan Cina 2022 upami anjeun badé reuneuh. Kalénder mantuan pikeun manggihan orok. Maca sareng terang sadayana.

Sindrom Angelman

Naon sindrom Angelman

Diajar naon sindrom Angelman sareng naon ciri sareng ramalanna. Baca pos ieu uninga langkung.

https://madreshoy.com/beneficios-de-jugar-con-los-hijos/

Nalika orok seuri

Hésé pikeun terang nalika orok seuri sareng ngabédakeun naha éta seuri nyata atanapi nyengir teu dihaja. Naha anjeun hoyong terang?

Gejala cacing di barudak

Gejala cacing di barudak

Panggihan gejala cacing di barudak kalawan runtuyan nurutan-up nu bisa muncul. Éta penting pikeun pengobatan anjeun

Anggo internét dina nonoman

Paké Internét Rumaja: Naon Resiko?

Naha anjeun terang naon résiko nalika ngagunakeun internét dina nonoman? Kami ngawartosan anjeun sadayana anu utami sareng naon anu kedah anjeun mendakan

Indung asuh

Kumaha carana janten indung asuh

Janten ibu angkat, anjeun kedah nyumponan sababaraha sarat. Naha anjeun hoyong terang aranjeunna? Terus maca tulisan ieu pikeun milari terang naon ari aranjeunna.

Binih orok

Nalika nyandak orok ka daycare

Nalika nyandak orok anjeun ka tempat ngurus budak, patarosan seueur kolot anyar naroskeun ka diri sorangan. Naha aya umur anu ideal?

Orok napas bau

Naha sungut orok kuring bau bau?

Naha sungut orok kuring bau bau? Aya sababaraha alesan kunaon ieu tiasa kajantenan sabab éta dinten ayeuna urang nalungtik sababaraha hal

Naha putra abdi hoyong nyium kuring dina sungut-2

Naha putra abdi hoyong nyium biwir kuring

Naha putra abdi hoyong nyium biwir kuring? Naha normal? Dinten ieu kami nyarioskeun ngeunaan ciuman dina sungut sareng naon anu kedah dilakukeun sareng barudak alit urang.

orok ngagiling huntu

Orok abdi ngosok waos

Orok kuring ngusap huntu, naha ieu kajantenan? Di dieu kami ngawartosan anjeun ngeunaan topik ieu sahingga anjeun tiasa mersihan mamang.

orok serak

Orok abdi serak

Orok abdi serak, naon anu tiasa kajantenan? Di dieu urang carioskeun sadayana ngeunaan aphonia orok sareng pangobatanana.

Orok kuring ngarayap deui

Orok kuring ngarayap ka tukang. Naha kajadian? Naha normal? Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan cara ngorondang pikeun diajar langkung seueur.

jangkung leutik-umur-umur

Anak kuring leutik umur na

Sababaraha kali panginten anjeun heran naha anak anjeun leutik pikeun umurna, ieu dibandingkeun sareng babaturanana. Sakumaha leresna?

Ngaran mojang anéh

Ngaran mojang anéh

Kami parantos milih sababaraha nami langka pikeun budak awéwé, sahingga anjeun tiasa milih atanapi ngabayangkeun alternatif éndah kalayan sora anu saé.

dongéng

Daptar carita barudak populér

Carita barudak populér teras-terasan pikaresepeun pikeun barudak leutik, janten cara anu saé pikeun ngamajukeun seni maca

Tip nyusu

Naha orok ngegel dada

Dina kaseueuran kasus nyusuan cukup rumit, utamina nalika orok ngegel pentil dina waktos nyusuan.

literasi

Pentingna melek dina budak

Kalayan aksés kana literasi nalika budak, tahap anyar kahirupan budak dimimitian, hiji aspék penting pikeun kamekaran séhat na.

Tip pikeun Miara Budak Anu Gangguan Dédéngéan

Upami murangkalih anjeun ngagaduhan cacad pangrungu, anjeunna bakal peryogi dukungan anjeun sareng sakulawargi, janten hirup babarengan bakal langkung gampil. Urang masihan anjeun sababaraha tip.

Nilai pilem Dumbo

Nilai pilem Dumbo

Dumbo mangrupikeun carita anu sedih sareng pikaresepeun anu urang sadayana terang. Tapi di balik carita ieu urang bakal terang nilai-nilai sapertos cinta sareng kawani.

kaulinan pikeun budak awéwé

7 ideu kaulinan pikeun budak awéwé

Kami ngajukeun 7 ideu gim pikeun budak awéwé, idéal pikeun waktos luang anjeun, nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng maénkeun geng. Sadayana kalayan senang pisan.

Liburan sareng murangkalih

Iinditan dina motorhome sareng murangkalih: kiat

Budak lalaki sareng budak awéwé resep ngumbara dina motor, éta bakal ngajantenkeun aranjeunna mendakan dunya énggal, dina motor. Kami masihan anjeun sababaraha tips anu mangpaat pikeun perjalanan anjeun.

poto pikeun orok asli

Kumaha nyandak poto orok asli

Pikeun nyandak poto orok asli anjeun kedah tumut kana dua aspek: kagancangan tindakan sareng ningkatkeun pigura naon waé, diajar kumaha ngalaksanakeunana.

sale

Resep kulawarga: macét aprikot

Jam aprikot saderhana pisan pikeun ngadamel sareng murangkalih anjeun bakal tiasa ngaraosan éta pikeun sarapan sareng salaku jajanan.

hormat barudak

Frasa pikeun murangkalih abdi tina haté

Teu aya anu langkung saé sareng istiméwa tibatan nunjukkeun cinta ka murangkalih anjeun ngalangkungan frasa atanapi réfléksi anu nuduhkeun kaasih atanapi kaasih.

orok kalayan wates

Barudak tiasa ka luar!

Barudak tiasa ka luar tapi kolotna kedah terang sababaraha ukuran anu kedah dihormat pikeun ngalaksanakeunana kalayan saé.

Pilih kado anu pangsaéna pikeun putra baptis

Naon anu kedah dipilih pikeun kado putra baptis? Anjeun teu tiasa milih ngan ukur kado naon waé anu ngalirkeun sahingga kami ngabantosan anjeun pikeun ideu pikeun milih anu éndah sareng istimewa.

Kumaha cara ngagunakeun pompa payudara

Kami ngabantosan anjeun diajar kumaha ngagunakeun pompa payudara pikeun ngekspresikeun susu ibu unggal dinten. Naha anjeun hoyong ngalakukeun éta? Kuring ngajak anjeun diajar kumaha ngagunakeun produkna.

Kumaha nyiapkeun bubur buah

Bubur buah gampang disiapkeun sareng nutrisi pisan. Éta sababna didieu urang ngawartosan anjeun kumaha nyiapkeun bubur buah anu lezat sareng vitamin-euyeub.

ngajar barudak ku conto

Pimpin barudak anjeun ku conto

Conto anjeun diperyogikeun sareng penting pikeun murangkalih anjeun pikeun diajar cara anu hadé pikeun kabiasaan dina kahirupan. Entong gagal aranjeunna!

Migrasi sareng murangkalih rumaja

Émigrasi parantos sesah sareng upami anjeun nambihan kulawarga ieu sareng di luhur sababaraha putra atanapi putri anjeun nonoman, maka kaayaan janten langkung rumit.

aranjeunna pencét anjeunna di sakola

Akibat tina premanisme

Bullying aya di beurang sareng sering aya akibat fatal pikeun boh budak anu dibuli sareng anu nyalira nyalira.

Lahir sareng indungna

Anjeun moal bosen ngambeu orok

Nalika indung parantos ngalahirkeun anakna, hal anu pangpayunna dilakukeun nyaéta naluri salian ti nangkeup sareng nyium anjeunna, ...

Menarche sareng anjeun

Menarche mangrupikeun prosés alami pikeun ngembangkeun awak bikang sareng anu kedah didiskusikeun sareng budak awéwé supados aranjeunna raoseun nalika sumping.