Pamariksaan heunceut

pamariksaan heunceut

Nalika anjeun reuneuh sareng anjeun kedah teras-terasan angkat ka dokter kandungan, sababaraha pamariksaan dilakukeun janten teu raoseun pikeun awéwé kumargi sababaraha nganggap éta salaku invasi privasi anjeunkumaha oge, scan ieu perlu.

Salah sahijina nyaéta keuna heunceut, anu henteu langkung ti a tés éksplorasi diwangun ku ngenalkeun ramo dina heunceut pikeun ngajalajah éta. Ku cara kieu, dokter kandungan atanapi bidan tiasa niténan kumaha prosés kakandungan.

tapi henteu ngan ukur kapaké pikeun nalika anjeun hamil, diluar kakandungan ngamungkinkeun dokter pikeun mariksa ukuran rahim, kaayaan organ panggul sareng ngadiagnosa naha teu aya abnormalitas sapertos kista atanapi malformasi anu sanés.

Kalayan pamariksaan heunceut tiasa ngadeteksi mungkin kamampuan serviks dina waktos trimester kadua kakandungan. Ngadeteksi kalainan ieu tiasa nyegah kaluron atanapi pangiriman prématur berkat scan ieu.

pamariksaan heunceut

Salila dina waktos pangiriman, scan ieu ogé biasa dilakukeun terang posisi orok, dilation, konsistensi, katurunan sareng rotasi sirah mahluk anyar alit. Sadaya inpormasi ieu bakal aya hubunganana pikeun nuturkeun tindakan anu bener.

Pondokna, ieu ujian keuna heunceut Perlu di awéwé naha anjeun hamil atanapi henteu pikeun nyingkahan masalah internal dina heunceut sareng sistem reproduksi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.