Tips pikeun balik deui damel saatos ngabandungan langkung babari

Balik deui damel saatos ibu

Bade damel saatos ngabandungan sanés jalan anu gampang pikeun seuseueurna indung. Utamana upami ieu kajantenan saatos cekap cuti, sapertos anu ayeuna urang di Spanyol. Persiapan émosional dina kasus ieu henteu cekap, kumargi mangrupikeun pisah dini, orok anu masih peryogi anjeun langkung ti naon waé di dunya.

Dina kasus anu sanés, balik deui damel engké engké, nalika orok parantos ngagaduhan kamerdekaan anu tangtu sareng alesan pikeun ngiringan padamelan éta bénten. Tapi kumaha waé ogé, éta henteu gampang pikeun diungkulan Dina kaseueuran kasus. Upami anjeun mendakan diri dina kaayaan ieu, anjeun kedah énggal deui damel sareng anjeun rumaos anjeun henteu siap sacara fisik atanapi mental, kami ngabantosan anjeun pikeun nyiapkeun tip-tip ieu.

Balik deui damel saatos ibu

Tiasa waé sateuacan hamil, anjeun mikir yén anjeun bakal balik deui damel ku cara anu langkung alami. Tapi paling dipikaresep, sakali anjeun mendakan orok anjeun dina panangan, anjeun nganggap kamungkinan nyangsang waktos éta, upami éta aya dina kemampuan anjeun. Bisi naon waé, hal anu paling disarankan nyaéta nyiapkeun deui pikeun balik deui dina waktosna, janten nalika énjing, anjeun leres-leres parantos siap-siap naon waé.

Kumaha milari padamelan?

Seueur awéwé nyanghareupan padamelan sesah milari padamelan énggal saatos waktos, sabab dina seueur kasus, kaibuan nyangsang deui balik ka dunya damel. Naha anjeun ngagaduhan karir profesional atanapi henteu, anjeun sigana bakal nyanghareupan nawaran padamelan, surat panutup sareng wawancara, kuring ngungkulan anjeun luar biasa. Anu mimiti sareng penting, éta kajantenan pikeun seueur jalma sareng anjeun henteu kedah ngaraos parah.

Normal yén saatos waktos didaptarkeun ka indung, anjeun henteu pati jelas kumaha ngamimitian néangan gawé. Dina tautan ieu anjeun bakal mendakan sababaraha naséhat praktis ngeunaan hal ieu. Di sisi anu sanésna, dina waktos ieu nalika dunya merangan pandemi Covid, teleworking parantos janten pilihan utama pikeun seueur padamelan. Anu ku sababaraha cara tiasa ngagampangkeun damel sareng rukun kulawarga.

Tips pikeun ngatur balik anjeun damel

Sanaos waktosna sesah, tuturkeun sababaraha tip aranjeunna bakal mempermudah pendaptaran anjeun kana dunya damel kirang traumatis sareng langkung nyugemakeun.

  • Planification sareng organisasi: Nalika anjeun janten indung, organisasi bakal janten konci suksés, salamina. Maka, penting pikeun anjeun mimiti mikirkeun organisasi ti mimiti mimiti. Saatos dinten-dinten mimiti saprak orok sumping, saeutik demi saeutik perlu dilebetkeun rutinitas, Mangpaat pikeun barudak boh déwasa.
  • Pilih jalma anu bakal ngurus orok anjeun: Salami henteuna anjeun nalika anjeun damel, anjeun peryogi jalma anu dipercaya pikeun ngurus orok anjeun. Langkung gancang anjeun terbiasa dipisahkeun kanggo sababaraha waktos, sacara progresif, langkung saé adaptasi pikeun duanana.
  • Ngarasakeun waktos kanggo nyaliraNgaraos alus ngeunaan diri anjeun bakal dijantenkeun salaku persiapan émosional pikeun balik deui digawé. Utusan ka kulawarga anjeun, pasangan anjeun sareng jalma anu dipercaya anu nawiskeun anjeun ngabantosan. Milarian momen pikeun anjeun, angkat ka juru tata rambut, balanja atanapi ngan ukur badé olahraga.

Hilap perasaan lepat ku mulang damel

Anjeun panginten henteu kedah deui damel kusabab alesan kauangan, tapi anjeun kedah henteu ngaraos kaliru kusabab éta. Pagawean kedah pikeun sadayana, naha ku alesan ékonomi, sosial atanapi propésional. Teu aya indung anu kedah rumaos kaliru ngeunaan balik deui ka padamelan, sabab éta henteu mangaruhan kualitas anjeun salaku indung, atanapi salaku jalma. Sabalikna, ngarasa bagja tur kaeusi dina sagala aspek ngagaduhan pangaruh anu hadé kana hubungan indung-anak.

Pamustunganana, keibuan ngarobih kahirupan sacara lengkep, tapi dina cara anu positip. Balik damel tiasa janten sesah, tapi kalayan organisasi, sumanget sareng pitulung jalma-jalma di sakuriling anjeun, sadayana kajantenan langkung gancang. Entong hilap ngeunaan diri anjeun, pikeun miara kasehatan sareng istirahat anjeun, sabab éta cara anu paling saé pikeun ngurus kulawarga anjeun sareng ngalaksanakeun padamelan anjeun ku cara anu nyugemakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.