Kista dina dada sareng lactation

galaktokelEn bezzia.com Kami parantos nyarioskeun kista payudara. Upami dokter kandungan anjeun parantos mendakan hal ieu, entong panik.

Kista dina dada mangrupikeun gumpalan alit, anu tiasa lemes atanapi heuras, anu perenahna di handapeun permukaan dada. Éta tiasa nyeri, tapi aranjeunna jarang ngabahayakeun.

Dina kasus awéwé anu nyusu, kista disebut kista susu o galaktokel. Ieu henteu bahaya sareng ngandung susu cair atanapi kandel, dihasilkeun ku dilebaran saluran susu. Éta biasana némbongan nalika aya panyapihan dadakan. Upami henteu dirawat gancang, éta tiasa katépaan sareng kamajuan dina a mastitis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alia cenahna

    Halaman anu saé pisan hatur nuhun. Éta saderhana sareng gampang dipikaharti, sareng kanyataan yén kami henteu gaduh waktos pondok. Anjeun tiasa ngirim kuring inpormasi kana email anu kuring sebutkan di luhur hatur nuhun.

  2.   Patricia cenahna

    Kuring parantos ngalaman kista saprak umur 15 taun, sipatna jinek, dokter nyatakeun yén aranjeunna henteu tiasa dioperasi; Dinten ayeuna kuring yuswa 37 taun sareng ngagaduhan orok umur 81 dinten, pikeun sababaraha alesan kuring henteu tiasa masihan susu sareng susu sakedik anu diperah kuring ku kuring; Patarosan abdi upami orok parantos nyusuan kista ieu, naha éta bakal mangaruhan anjeunna pisan? Mugi waleran hatur nuhun ...

    1.    Adriana cenahna

      Salila sataun dada kuring nyeri pisan nalika badé ngatur kuring indit ka dokter kandungan sareng anjeunna ngintun kuring ngalakukeun ultrasound sareng kaluar yén kuring gaduh fibrosis kistik tapi kuring sieun pisan sabab éta masih nyeri pisan sareng kuring hoyong terang naha éta tiasa masihan kuring kanker atanapi naon anu kuring laksanakeun pikeun leres-leres terang naon anu kuring gaduh

  3.   grany garcia normy cenahna

    Nya patarosan kuring nyaéta lamun kuring tiasa hamil kusabab kuring gaduh sasasih yén aranjeunna nyarios ka kuring yén kuring gaduh sababaraha kista sareng sipatna jinek dina dada aranjeunna nyarios ka kuring yén sabagian aya cai sareng 2 gajih sateuacanna Kuring hatur nuhun pikeun waleran anjeun saprak Kuring keukeuh ngagaduhan murangkalih Anu sanés sareng kuring yuswa 34 taun ningali éta henteu bahaya duanana pikeun produk sareng pikeun kuring kuring ngantosan jawaban.

  4.   juany cenahna

    Halo, hatur nuhun, kuring resep maca di luhur halaman, sabab aranjeunna mendakan kista dina 2 buah dada kuring, patarosan kuring nyaéta naha kuring tiasa ngagaduhan orok upami kami henteu résiko pikeun orok boh sareng kuring, hatur nuhun ...... … .. aranjeunna ngan ukur resep kuring ibuprofen Abdi ngahargaan waleran anjeun sarébu nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Anjeun tiasa ngagaduhan orok tanpa masalah, teu aya résiko, sanaos disarankeun anjeun henteu mopohokeun aranjeunna sacara lengkep pikeun ngadeteksi upami aranjeunna tumuh atanapi henteu. Bisi aranjeunna mimiti tumuh aranjeunna tiasa gampang dileungitkeun; )

      Wasalam

  5.   Pao Vénézuéla cenahna

    Kuring ngagaduhan orok umur 9 dinten sareng aranjeunna mendakan bal dina dada kuring sareng dokter masihan kuring ngubaran salami 48 jam. Naha saur anjeun éta mastitis atanapi kista? Abdi ngantosan jawaban xfa ..

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai pao,

      Mastitis umum pisan saatos kakandungan tapi ngan dokter anjeun bakal tiasa nyarios naon leres; )

      Wasalam

  6.   mego johani cenahna

    Abdi gaduh bb sareng sataun kanggo saha kuring masihan lacatar 3 dinten ka pengker kuring nyeri dina dada sareng nalika kuring karasa aya lump, patarosan kuring nyaéta, tiasa huru-hara kanker lumangsung nalika nyusuan sareng kumaha pangaruhna ka orok kuring ?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Pasti éta bakal aya hubunganana sareng nyusuan sareng moal mangaruhan orok anjeun, tapi upami éta pangsaénana sumping ka dokter anjeun gancang-gancang pikeun ngariksa anjeun sareng ngawartosan pastikeun naon éta. Untung! 😉

  7.   Carolina Hernandez cenahna

    Kuring nyusuan sareng balna didétéksi mudah-mudahan henteu ganas sareng kuring hoyong terang naha éta nyaéta kista susu atanapi galactocele, dina cara naon éta tiasa dihapus sacara alami, tulus hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta mangrupikeun hal anu ngan ukur dokter anjeun tiasa nyaritakeun anjeun, nuturkeun naséhatna sareng anjeun bakal ningali yén éta ngaleungit 😉

  8.   Madeleidis cenahna

    réréncangan, kuring reuneuh sareng kuring gaduh quister dina dada kénca abdi. patarosan na: naha kuring tiasa nyusuan orok abdi? Naon anu disebatkeun di luhur yén aranjeunna sanés jahat saur éta moal mangaruhanana, leres?

  9.   Paula cenahna

    Kuring ngeureunkeun nyusu sareng kuring ngagaduhan bal susu salami 2 dinten tapi éta ngan di luhur henteu handapeun payudara, sabaraha dinten kuring tiasa ngantosan badé ka gynecolo kumargi akhir minggu caket, anjeun ngaladénan komprés panas atanapi tiis?
    Gracias

  10.   Monica salcido cenahna

    Aya koméntar anu hébat tapi kuring hoyong terang réspon Juanny ti 3 taun ka pengker

  11.   Andrea cenahna

    Abdi ngagaduhan benjolan dina dada sareng kuring nyusu orok umur 4 bulan ... Abdi henteu hoyong terang kumaha upami dina kasus anu paling parah, upami éta hal anu jahat, éta bakal mangaruhan orok kuring ????

  12.   Mercedes léon cenahna

    Halo, kuring gaduh kista dina dada sareng kuring kedah dioperasi tapi kakandungan dua bulan.

    1.    Macarena cenahna

      Halo Mercedes, taroskeun ka dokter anjeun pikeun mariksa kista, sareng di sisi sanésna, milari konsultan laktasi anu bakal nginpokeun ka anjeun upami aya kontépikasi pikeun nyusu di masa depan anjeun.

      Nu nangkeup

  13.   Sergio Lopez cenahna

    Halo .. pamajikan kuring parantos nyusuan putra abdi salami 2 taun 9 bulan tapi salami 15 dinten payudara kénca na nyeri pisan ... urang angkat ka dokter kandungan sareng anjeunna ngaraos sababaraha bal anu kasurupan ... anjeunna ngintun kuring ngalakukeun anu ultra. .. tapi anjeunna ngawartoskeun anjeunna henteu terang hariwang…. naha aya anu bahaya dina bola-bola éta anu masih kénéh asuhan? Atanapi mangrupikeun kaayaan anu aya hubunganana sareng nyusuan anu lami pisan? Peryogi diperhatoskeun yén anjeunna masih ngagaduhan seueur susu dina dadana

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo Sergio, langkung saé anjeun angkat ka dokter anjeun.