Kumaha jalan tina dada kana botol

ngalirkeun dada kana botol

Meureun waktuna pikeun ngaganti tina dada kana botol. Henteu janten masalah naha éta kusabab anjeun parantos mutuskeun, kusabab anjeun parantos balik damel atanapi ku alesan naon waé. Intina nyaéta prosés parobihan ieu tiasa ngahasilkeun mamang dina indung. "Naha anjeunna bakal adaptasi saé? Naha anjeunna bakal tuangeun sapertos kieu?", "Kumaha kuring kedah langkung saé?" Éta pisan sababna naha kuring mutuskeun mutuskeun bakti ieu ka ibu-ibu anu ngalangkungan murangkalihna ti dada nepi ka botol sahingga ngajawab sadaya patarosan anjeun.

Mimiti kasabaran

Pikeun orok, payudara henteu ngan ukur sumber tuangeun, tapi ogé pikeun kanyamanan sareng kaamanan, sabab éta Normal yén mimitina kuring henteu pati sugema Kalayan parobihan. Antosan janten waktos anu saé, dimana aya stabilitas sareng anjeun siap nyanghareupan parobihan.

Éta henteu kedah janten alesan pikeun trauma sanés pikeun ibu-ibu ogé pikeun orok, nyandak botol. Anjeunna bakal ngagaduhan diet anu saé sareng bakal diurus kalayan saé. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha tip supados nyapih dilakukeun ku cara anu pangsaéna pikeun anjeun duaan.

Kumaha cara mindahkeun payudara kana botol

  • Laksanakeun sacara progresif. Éta cara anu paling saé. Pikeun ngamimitian anjeun tiasa ngagantikeun salah sahiji asupan (anu pangsaéna nyaéta jam terakhir soré, dimana orok kirang nampi susu tina dada) kanggo masihan botol. Upami éta kusabab anjeun balik damel anjeun tiasa ngamimitian sababaraha minggu sateuacan, sahingga tingali kumaha kamajuan anjeun tanpa buru-buru atanapi tekanan. Poto terakhir anu kedah diganti kedah énjing sareng wengi.
  • Langkung saé supados batur masihan ka anjeun. Anjeunna biasa nampi nyusuan bari sareng anjeun, sareng panginten kaget nampi botolna ti anjeun. Upami batur masihan ka anjeunna, anjeunna pasti bakal nampi éta langkung saé.
  • Ngarobih situs. Upami anjeun teu ngagaduhan pilihan tapi pikeun mikeunna nyalira, anjeun tiasa ngarobih situs anjeun kana anu béda pisan.
  • Lalajo hisapna. Nguseup tina dada kedah langkung usaha tibatan nganggo botol. Tingali naha ieu kajantenan ngaluyukeun puting kana minimum. Dina tulisan "Kumaha milih botol sareng pentil anu pangsaéna" Kami ngantunkeun anjeun konci pikeun kéngingkeun pilihan anjeun leres. Di pasar aya bahan anu béda sareng urang kedah ngawartosan ka diri urang naon anu dianggo pikeun jinisna.
  • Maju ditembak sakedik. Saha waé anu daek dahar biasana henteu ngabantosan dina kasus ieu. Upami anjeun maju nyandak sakedik, bakal lapar tuang, sareng anjeun moal frustasi nalika anjeun ningali éta mangrupikeun hal anu béda tibatan anu anjeun biasa. Anjeun ogé (atanapi saha anu masihan botol) kedah tenang sareng tenang.
  • Entong maksakeun anjeunna. Upami biaya anjeunna, nolak atanapi najong anjeunna, tong maksakeun anjeunna atanapi éta bakal langkung parah. Punten antosan sababaraha dinten kanggo nyobian deui.

naséhat ngalirkeun botol

Naon susu formula anu kedah dipilih?

Susu formula mangrupikeun alternatif anu bakal nyayogikeun sadaya kabutuhan gizi anu ngagaduhan orok anjeun. Aya sababaraha mérek di pasar, tapi idéalna nyaéta anjeun bahaskeun sareng dokter pediatrik anjeun supados aranjeunna tiasa mamatahan anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun orok anjeun. Éta bakal gumantung kana naha anjeun nyusu, upami henteu, yuswa anjeun, upami anjeun ngagaduhan jinis alergi ... Parantos aya susu formula anu khusus pikeun ngagentoskeun susu ibu, sahingga mempermudah orok pikeun narima.

Kumaha kuring mairan ka anjeun di awal Anjeun kedah sabar salami fase ieu. Aya orok anu gancang ngabijilkeun botol sareng orok anu peryogi langkung seueur waktos. Normal pikeun anjeun sangsara kolik sareng gas sabab sistem pencernaan anjeun masih henteu dewasa. Entong asa, gampang. Langkung saé kedah laun sareng ngadamel serah terima lancar pikeun sadayana tibatan kaganggu.

Kusabab émut ... tong buru bobo disapih. Coba tuangeun (upami kanggo padamelan anu anjeun moal mampuh masihan) sahingga angkat ka nyusu campuran teras angkat ka nyusu artifisial


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.