Kumaha terang naha éta budak lalaki atanapi awéwé

Popok pakai vs popok kaén

Upami anjeun reuneuh éta langkung kamungkinan anu anjeun pikahoyong terang naha orok anjeun budak lalaki atanapi awéwé… Hal anu paling normal di dunya. Naha anjeun bakal ngagaduhan budak lalaki atanapi awéwé dina rahim anjeun? Aya seueur awéwé anu hoyong terang upami aranjeunna gaduh budak lalaki atanapi awéwé sateuacan ultrasound ngawartosan aranjeunna pikeun tiasa ngamimitian nyiapkeun kamar tidur sareng baju numutkeun kelamin orok anu di jalan.

Anjeun panginten héran terang éta teu sadaya jelema hoyong terang jinisna orok, seueur kolot anu ngantosan orokna lebet ka dunya, langkung milih henteu terang sabab henteu paduli ... Aranjeunna henteu paduli naha éta budak lalaki atanapi awéwé, aranjeunna langkung milih ninggalkeun misteri dugi ka akhir.

Sanaos upami anjeun salah sahiji jalma anu resep terang éta, tong hariwang sabab di MothersHoy kami bakal masihan anjeun tips supaya anjeun tiasa terang naha éta bakal janten budak lalaki atanapi awéwé atanapi anu sahenteuna, anjeun terang sababaraha cara paling umum anu biasa dianggo awéwé pikeun terang upami aranjeunna ngagaduhan budak lalaki atanapi orok awéwé.

Ultrasound salaku padika pikeun terang naha éta budak lalaki atanapi awéwé

Sakumaha anjeun bakal terang tés ultrasound atanapi ultrasound mangrupikeun cara anu paling umum pikeun milarian jinis orok anjeun. Ieu biasana dilakukeun antara 16 sareng 21 minggu kakandungan. Dokter ngalangkungan ultrasound bakal tiasa ningali naha anjeun ngagaduhan budak lalaki atanapi awéwé dina rahim anjeun. Biasana di Spanyol, ultrasound ieu gratis, tapi upami anjeun hoyong ngalakukeun éta sateuacan saminggu anu saluyu sareng anjeun atanapi anjeun hoyong ultrasound khusus sapertos ultrasound 4D maka anjeun kedah angkat ka klinik khusus.

Anjeun kedah terang yén dina ultrasonis kelamin orok henteu sering dipikaterang, sabab upami anjeunna dina posisi dimana kelaminna henteu jelas katingali, moal mungkin ngawartosan. 

hal kakandungan

Tés genetik

Tés genetik ogé dianggo pikeun nangtoskeun jenis kelamin orok anjeun anu bakal lahir. Kusabab masing-masing ieu ogé ngagaduhan résiko poténsial pikeun orok sareng kakandungan, éta jarang dianggo pikeun ngan ukur mendakan kelamin, tapi pikeun milarian khusus pikeun inpormasi genetik. Dua metodeu invasif paling umum nyaéta amniocentesis sareng chorionic villus sampling. Anu terakhir biasana dilakukeun antara minggu ka-XNUMX sareng ka-XNUMX, sedengkeun amniocentesis biasana dilakukeun saatos minggu ka-XNUMX, tapi tiasa dilakukeun sakedik sakedik.

Tés ieu ampir 99% akurat dina hal terang jinisna orok, sanaos aya kamungkinan leutik inféksi atanapi kaleungitan orok, janten sanés ngan ukur dianggo pikeun milarian jinis kelamin orokna, tapi tujuanana nyaéta anu sanés tapi nalika aranjeunna dilumangsungkeun dina ngalirkeun, kelamin orok ditingali, éta mangrupikeun inpormasi tambihan.

Ukuran beuteung sareng bentukna

Anjeun panginten parantos nguping kumaha ukuran sareng bentuk beuteung tiasa nyarioskeun upami anjeun ngarepkeun budak lalaki atanapi awéwé. Beuteung ibu hamil pisan béda-béda. Kaseueuran 'carita dongéng istri' nyarios kitu Upami beuteung dibuleudkeun éta awéwé sareng upami anjeun ngagaduhan bentuk langkung maju siga 'bonténg' maka éta budak lalaki. 

Tapi anjeun ogé kedah terang yén ukuran beuteung bakal gumantung kana naha anjeun nampi beurat badan, konstitusi fisik anjeun, naha anjeun nahan langkung atanapi kirang cairan ... janten, pilihan ieu biasana henteu suksés pisan.

pantun awéwé hamil

Méja Cina

Tabel Cina beuki modis sabab seueur awéwé ngandelkeun langkung seueur pikeun terang upami aranjeunna ngagaduhan budak lalaki atanapi awéwé dina rahimna. Sabenerna, anjeun tiasa mendakan versi anu béda online pikeun terang naha éta budak lalaki atanapi awéwé. Seueur jalma ngagunakeun éta pikeun senang sabab tepatna henteu pasti pasti.

Sacara prinsip, umur indung dina waktu nyandung sareng bulan nalika konsepsi kajantenan, teras kelamin orokna bakal kaluar nalika lahir. Seueur jalma percanten yén upami hasilna lepat éta kusabab urang Cina ngitung taun béda ti urang sareng yén orok anu énggal kanggo aranjeunna parantos yuswa sataun.

Detak jantung fétus

Mangtaun-taun ka pengker, jalma-jalma mimiti nyarios yén upami ningali tingkat jantung fétus anjeun ogé tiasa ngaduga naha éta bakal janten budak lalaki atanapi awéwé. Paribasa baheula nyaéta di luhur 140 ketukan per menit éta budak awéwé sareng di handapeun 140 ketukan per menit éta budak lalaki. Aya panilitian pikeun nangtoskeun naha ieu leres atanapi henteu. Sababaraha urang nyobian nyarios yén ieu ngan upami katingali nalika trimester kahiji, tapi éta ogé kabuktosan henteu leres. Malah ku sadayana nyarios ieu, sababaraha urang masih percanten ka éta sareng éta pasti bakal dilakukeun pikeun kaulinan anu pikaresepeun.

ngumbara bari nyandung

Metoda ultrasound mimiti Ramzi

Aya ogé metode anyar pikeun nangtukeun jenis kelamin orok anjeun nalika kakandungan mimiti ngalangkungan ultrasound anu tiasa dianggo dugi ka 6 minggu ka kakandungan. Hal ieu dipaké pikeun nangtoskeun naha anjeun ngagaduhan budak lalaki atanapi awéwé dumasarkeun lokasi plasenta nalika kakandungan. Hiji hal anu kedah diémutan nyaéta kadang-kadang anu anjeun tingali dina layar nalika ultrasound mangrupikeun orientasi anu béda tibatan anu sabenerna aya dina kahirupan nyata. 

Aplikasi mobile

Aya aplikasi sélulér anu salian ti ngaramal ovulasi anjeun aranjeunna ngawartosan anjeun upami anjeun badé gaduh budak lalaki atanapi awéwé gumantung kana nalika anjeun nyandung orok. Sanaos leres yén reliabilitasna henteu saé pisan, nyatana éta mangrupikeun gim anu pikaresepeun pikeun nguji upami anjeun badé ngagaduhan budak lalaki atanapi awéwé dina rahim anjeun salami salapan bulan kakandungan. Nalika tengah-tengah kakandungan parantos réngsé, anjeun bakal terang naha aplikasi éta leres leres, atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)