Latihan sareng latihan pikeun ngalakukeun sareng barudak di bumi

Olahraga sareng murangkalih di bumi

Upami anjeun peryogi sababaraha ide latihan sareng latihan pikeun ngalakukeun di barudak di bumi, tong sono ideu ieu sabab pasti bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajaga kagiatan fisik pikeun sakumna kulawarga. Yén perlu olahraga sacara rutin mangrupikeun hal anu parantos dipikaterang, tapi naon anu teu pati jelas nyaéta kumaha, sabaraha sareng dina seueur kasus, dimana. Hal anu henteu diragukeun condong janten panyabab penundaan hal anu penting pikeun kasihatan salaku olahraga.

Utamana dina kasus barudak penting pisan yén kagiatan fisik rutin sareng sapopoé. Olahraga gaduh seueur manpaat pikeun barudak, mimitina kusabab éta ngabantuan aranjeunna istirahat langkung saé, aranjeunna ngaraos langkung bahagia pikeun ngaleupaskeun endorphins sareng ogé, urang nyingkahan éta gendut budak leutik. Janten, upami kasusah ka luar parantos janten alesan pikeun teu cicing, tong luput ideu latihan ieu pikeun barudak di bumi.

Latihan pikeun ngalakukeun sareng barudak di imah

Iraha aya kamungkinan, langkung saé pikeun olahraga di luar rohangan. Ngalangkungan panjang di lapangan, kaulinan tina sababaraha olahraga kelompok atanapi resep kolam renang, mangrupikeun sababaraha latihan anu pangsaéna anu tiasa dipraktekeun ku barudak di jalan. Nanging, kasusah ka luar teu kedah janten alesan sanés pikeun lirén ngalirkeun awak.

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan pilihan latihan sareng latihan pikeun ngalakukeun sareng murangkalih di bumi. Tapi émut, pilihan éta sorangan penting, tapi ogé jumlah waktos anu dihabiskan pikeun latihan khusus. Upami anjeun henteu jelas sabaraha waktos olahraga Barudak anjeun kedah ngalakukeun, gumantung kana umur atanapi kaayaan fisikna, pencét dina tautan dimana anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi lengkep.

Pikeun nari

Jogét sareng kulawarga

Teu aya latihan anu langkung saé, langkung pikaresepeun sareng épéktip tibatan jogét dina salah sahiji vérsi na. Duanana kanggo murangkalih anu paling kaluar, boh pikeun anu langkung isin. Musik sampurna pikeun nyorong barudak ngalih sareng olahraga tanpa diperhatoskeun. Pikeun latihan anu épéktip, langkung disukai milih sési jogét sapertos zumba kulawarga atanapi sési jogét. kabugaran kulawarga.

Tangtu halangan

Henteu janten masalah naha bumi anjeun ageung atanapi alit pisan, henteu janten masalah naha anjeun ngagaduhan bahan senam atanapi henteu. Pikeun ngalaksanakeun kursus halangan sareng resep latihan sareng barudak, anjeun ngan ukur peryogi imajinasi sakedik. Naon waé objék di bumi anjeun bakal ngajantenkeun halangan, sababaraha bantal sumebar di sakuriling koridor, gunung simbut anu maksa anjeun manteng suku anjeun atanapi sababaraha balon nongkrong dina siling dimana pitunjuk sirkuit dituduhkeun.

Hopscotch

Olahraga sareng murangkalih di bumi

Éta kaulinan? Éta olahraga? Nya, éta sadayana sareng seueur deui. Kusabab hopscotch mangrupikeun salah sahiji kaulinan salami-lami anu parantos ngabantosan murangkalih tetep fit pikeun puluhan taun. Kalayan kaulinan ieu barudak koordinasi sareng kasaimbangan bakal jalan, salian ti éta, aranjeunna bakal ngaktipkeun sakujur awak anjeun bari gaduh waktos hébat. Pikeun ngagawekeun hopscotch anjeun ngan ukur peryogi sababaraha pita perekat sareng fiksasi sakedik, sapertos masking tape (anu dianggo pikeun cet témbok bumi).

Hopscotch tradisional digambar dina taneuh nganggo kapur warna. sareng dihias ku gambar. Tapi upami anjeun teu ngagaduhan dek atanapi teras anu anjeun tiasa gambar nganggo kapur tulis, gunakeun pita low-tack kanggo nyiptakeun hopscotch. Tangtosna, cobian ngaleupaskeun pita perekat pas anjeun bérés, janten anjeun bakal ngajauhkeunana tina teuing nyangkut kana lantai. Upami kitu, anjeun tiasa sacara gampil nyabut lem ku trik saderhana.

Anjeun ngan ukur kedah nerapkeun enas sareng alat pengering sareng lem bakal kaluar tina lantai nyalira, atanapi tina permukaan naon waé. Janten sapertos anu anjeun tingali, teu cekap alesan teu olahraga sareng murangkalih di bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.