Eureun ngadidik murangkalih anjeun kalayan ambek anu tetep

rumaja ambek

Kolot kedah waspada yén aranjeunna anu kedah ngabantosan murangkalihna pikeun ningkatkeun tingkah paripolahna. Pikeun milarian terang naon sababna anu ngadorong murangkalihna pikeun négatip négatip sareng pikeun ngubaran ku cara anu pangsaéna. Dina pengertian ieu, kolot henteu kedah lirén milari bentuk disiplin anu épéktip anu ngadorong tingkah laku anu langkung saé.

Aya cara anu langkung épéktip pikeun langkung disiplin tibatan ambek, sareng nyatana, ngadisiplin murangkalih kalayan ambek nyetél siklus anu ngadorong tingkah laku… sareng ngajantenkeun langkung parah. Upami anjeun nunjukkeun murangkalih murangkalih nalika paripolah goréng, aranjeunna bakal diajar yén ngambek, ngagorowok atanapi nyarios goréng nyaéta cara anu saé pikeun komunikasi sareng anjeun nalika aranjeunna ngambek kusabab alesan anu sanés ogé.

Sababaraha kolot reuwas ngadangu yén aya kulawarga anu barudak henteu pernah dihukum, bahkan ku akibat atanapi waktos ngantosan, sareng jeritan kolot henteu sering. Wates ditangtoskeun, tangtosna, sareng aya ekspektasi paripolah, tapi éta diteguhkeun ngalangkungan hubungan kolot-budak. Barudak kalayan kabutuhan sareng gangguan anu nyurung tingkah laku "goréng" na dibantuan. Kasimpulanana jelas: eKulawarga ieu nyiptakeun murangkalih anu langkung calakan émosional sahingga langkung sanggup ngatur tingkah polahna.

Upami anjeun parantos sadar yén pikeun ngadidik anak anjeun anjeun kedah langkung merjuangkeun amarah sareng amarah anjeun tibatan paripolahna, maka parantos waktuna pikeun anjeun milari bantosan ti ahli propésional. Entong pikir éta éléh perang. Milarian bantosan ti propésional nalika leres-leres diperyogikeun mangrupikeun polah anu gagah tur mikanyaah ... boh pikeun anjeun sareng murangkalih anjeun. Entong isin nyungkeun bantosan. Éra nyaéta nyerah tanggung jawab anjeun salaku kolot ku ngarugikeun anak anjeun sacara fisik atanapi psikologis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.