Maén online pikeun nonton sareng murangkalih

Maén online pikeun nonton sareng murangkalih

Tanggal 27 Maret, anu Poé Teater Dunya. Salami dinten ieu, seueur kajadian anu aya hubunganana sareng gerakan budaya ieu dirayakeun di panjuru dunya. Téater éta ngagaduhan signifikansi global dimana sakumpulan palaku aranjeunna ngawakilan pamandangan di payuneun gedong auditory sareng di payuneun riungan penonton.

Teater barudak Éta cocog sahingga dina dialogna diwakilan dina téks tinulis aranjeunna tiasa didangukeun ku panyawat budak. Aya karya anu didamel sareng dikondisikeun dina a budaya anak, sareng aya karya dimana aranjeunna diadopsi ku murangkalih, tanpa tumut kana akun sapertos Miguel de Cervantes Saavedra atanapi Don Quijote de la Mancha.

Maén online pikeun murangkalih

Upami kagiatan budaya urang henteu dilaksanakeun ku cara anu biasa kusabab waktos pandemi, urang tiasa, berkat internét, ngabayangkeun lakon éta supados urang henteu nyingkirkeun naon anu urang resep pisan. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha di antawisna anu tiasa ditingali sareng tautanna supados anjeun tiasa ngaaksés gratis.

Tukang sihir Oz

Mangrupikeun klasik tina téater sareng adaptasi tina buku literatur barudak ku Frank Baum. Mangrupikeun produksi implengan, humor sareng musikal. Protagonis na nyaéta Dorothy, gadis anu sareng anjing na Toto hoyong iinditan saluareun pelangi, tapi puting beliung nyandak anjeunna ka dunya Oz. Di dinya anjeunna bakal patepung sareng sababaraha karakter sapertos peri Glinda, dukun ti Wétan sareng lalaki dina soca.

The Nutcracker of Ferro Teater

Dongéng ieu diciptakeun dina bentuk opera nyaéta a Dongéng Hoffman, hiji kaajaiban, sabab ngiringan sareng musik anu dikarang pikeun ballet ku tangan Tchaikovsky. Protagonisna nyaéta Clara, budak awéwé anu hoyong ngarayakeun ulang taun na.

Anjeunna ngajak lanceukna Fritz, sobatna Ana sareng pamanna Drosselmeyer. Teu aya anu némbongan sareng aranjeunna ngirim bonéka salaku kado Nutcracker. Bonéka éta hirup sareng babarengan sareng anjeunna aranjeunna bakal ngalakukeun perjalanan anu unik dimana aranjeunna bakal pendak sareng karakter anu khas sapertos dongeng permén katun, Mouse King anu bahaya atanapi boneka Rusia.

Alice dina Wonderland

nu lain klasik diadaptasi kana téater, anu pastina suksés pisan. Alicia mangrupikeun wanoja ngora sareng seueur imajinasi anu ngimpi hirup dina dunya anu béda tapi gaib. Tina panangan Mr. Rabbit anjeun bakal ngamimitian petualangan dimana anjeun bakal patepung sareng sababaraha karakter sapertos Ucing Gheshire atanapi Mad Hatter.

Sirkus tina Panonpoé

Éndah pisan ningali kumaha perusahaan ieu nyiptakeun komposisi stunt kreatif anu ngajantenkeunana mangrupikeun salah sahiji acara unik di dunya. Di YouTube urang tiasa ningali tina jajaran payun salah sahiji Répréséntasi pangageungna tina tangan KURIOS; "O" sareng LUZIA.

Pulo harta karun

Ieu mangrupakeun novel diadaptasi tina Stevenson, klasik pustaka. Karya anu pastina nyampur musik, humor sareng lagu langsung pikeun barudak pikeun ilubiung. Sinopsis na tentang Flint, bajak laut anu dikubur harta karun di hiji pulau tropis. Peta dimana lokasina diwakilan digolongkeun kana leungeun Jim Hawkings, palayan bar, dimana anjeunna badé angkat mendak anjeunna sareng kedah ngumbar sababaraha petualangan sanés.

beureum Riding Hood

Lalakon ieu dimimitian ku Kahirupan Flop urang pameget hébat pastry, sanaos anu paling dipikaresepna nyaéta cookies nini na. Hiji dinten aya pipikiran anu indungna nyarioskeun nalika anjeunna alit, anu kasus Little Red Riding Hood. Ti dieu carita budak awéwé teu tenang ieu dimimitian.

Kaluar sareng ka bioskop sareng murangkalih ngadorong gerakan budaya anu aranjeunna resep. Kusabab kanyataanna dina kaseueuran kasus urang henteu tiasa maénkeun sandiwara ieu atanapi aranjeunna ditunda sakedap, urang tiasa nekenkeun yén anu alit tiasa nonton éta ti imahna. Kanggo terang langkung seueur ngeunaan sagala rupa anu aya hubunganana sareng téater sareng murangkalih anu anjeun tiasa baca kumaha cara maénkeun téater bumi sareng murangkalih atanapi terang sadayana kauntungan téater.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.