Keraguan sering ngeunaan tés kakandungan

Keraguan sering ngeunaan tés kakandungan Ngan sababaraha poe de lag anjeun parantos gaduh patarosan anu kawéntar «Naha kuring bakal reuneuh«. Cara anu mimiti urang tingali dina kaayaan ieu nyaéta tés kakandungan di bumi (prediktor), tapi aya seueur mamang perkawis éta. Hayu urang bersihkeun aranjeunna!

  • Naon ari tes kakandungan?

Ieu téh hiji ujian dina bentuk iteuk atanapi rod anu bakal nangtoskeun naha anjeun hamil atanapi henteu ngalangkungan cikiih, dumasar kana naha aya atanapi henteu HGC hormon di jerona (hormon ieu kawanoh ogé salaku «hormon kakandungan«). The tés kakandungan ngagaduhan antibodi anu ngaréaksikeun hormon ieu anu bakal nembongan ngan ukur dina ibu hamil.

El level de HGC ngahontal titik tinggi di minggu 7-12 kakandungan, teras turun sareng tetep seragam salami kakandungan. Tilu minggu saatos kalahiran ngaleungit.

  • Iraha kuring kedah nyandak tés reuneuh?

Disarankeun anjeun nyandak tés pikeun enjing, ngan nalika anjeun gugah, kumargi cikiih bakal langkung konséntrasi. Penting pikeun anjeun maca wujud padamelan, sabab henteu sadayana tés sami.

  • Naha anjeun tiasa masihan kuring positip palsu?

Un positip positip moal mungkin, sabab antibodi réaksi ngan ukur nalika aya hormon sareng hormon ieu ngan nembongan dina reuneuh. Nanging, tiasa janten négatip palsu upami anjeun nyandak tés teuing mimiti atanapi upami éta kadaluarsana.

Upami anjeun parantos nyandak tés sareng anjeun masih teu aman, cobian lakukeun deui tilu dinten saatosna.

  • A ujian getih naha langkung dipercaya?

Sanés éta langkung bisa dipercaya, tapi éta masihan anjeun langkung seueur inpormasi sareng tiasa dipastikeun yén aya kakandungan atanapi henteu langkung tiheula, kusabab hormonna nembus sangre sateuacan dileungitkeun dina cikiih. Éta ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun terang sabaraha lami anjeun hamil, sanaos dinten ayeuna aya tés kakandungan éta ogé nunjukkeun ka anjeun.

  • Candak tés kakandungan saatos kelamin teu dijagaanDupi anjeun ngawartosan upami aya kakandungan?

Henteu, éta henteu tiasa terang langsung. Anjeun kedah ngantosan sakitar saminggu kanggo Ovum ngahontal kana kandungan jeung cikal anu ditanamkeun, maka éta bakal nalika HGC hormonsanaos tingkat na henteu bakal cukup luhur pikeun gampang dideteksi.

Éta sababna sok disarankan pikeun ngantosan sahenteuna 14 dinten saatos anu munggaran lag de la kareseban.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.