Ngajalajah Pelangi Grimm

Halo ibu-ibu! Wilujeng énjing énjing! Dinten ieu kami nampilkeun anjeun kaulinan anu seueur anjeun pasti parantos terang sabab parantos kasohor ku akhir-akhir ieu! sareng éta téh Pelangi Grimm, kaulinan atikan anu dianggo ku Métode Montessori. Pasti upami budak leutik anjeun henteu ngagaduhanana, anjeun parantos ningali poto gim ieu kusabab diantarana, éta saé pisan!

Pikeun anjeun anu masih henteu terang éta, kami bakal nyaritakeun naon diwangunna. Éta cocooan kai diwangun tina lengkungan anu béda-béda warna. Dina penampilan, éta saderhana pisan, tapi sapertos ampir sadaya cocooan anu sigana dasar, éta anu paling ngembangkeun kamampuan barudak. Khususna, Pelangi ieu kaget ku tékstur alami, sabab gandum tina kai tiasa diapresiasi. Kamungkinan kaulinan sareng éta ampir teu aya tungtungna, Kusabab urang tiasa ngadamel tina konstruksi dasar ku nyusun potongan-potonganna, dugi ka anu langkung rumit anu ogé tiasa ngahontal ukuran anu ageung.

Kompléksitas kaulinan bakal gumantung kana umur budak. Cocooan ieu disarankeun pikeun kumaha bae age, tapi sanajan sanggeus sababaraha taun barudak kudu dibarengan ampir kabéh kaulinan, jadi éta bakal ngabantu urang maén sareng aranjeunna sareng mendakan seueur kamungkinan anu aya.

Barudak anu parantos ngahontal "Tahap konstruksi" Aranjeunna bakal tiasa ngalaksanakeun sagala élmu ogé nyusun konstruksi anyar sareng Pelangi ieu. Aranjeunna bakal ngembangkeun imajinasi pangwangunan perencanaan yén maranéhna bakal numpak na milari kasaimbangan antara potongan.

Teu diragukeun. hébat ideu pikeun masihan Natal ieu ka budak leutik urang. Aya sababaraha varian Laskar Pelangi ieu dimana ngagentos ukuranana, warna atanapi bahkan strukturna, ngalebetkeun sumbu salah sahiji varian na.

Kami arepkeun anjeun resep pidéo Little Toys ieu dimana aranjeunna ngajarkeun kami sababaraha kamungkinan cocooan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.