Minggu ka-36 kakandungan

minggu 36

Unggal waktos anjeun bakal ngaraos langkung beurat sareng bakal langkung sesah pikeun mindahkeun kalayan tangkas, éta gain beurat éta kedahna antara 10 sareng 15 kg. ti mimiti kakandungan, anu pakait sareng beurat orok dina rahim, cairan amniotik, anu plasénta sareng volume getih sareng payudara anu ningkat. Sakitu beurat beuratna bakal ngajadikeun anjeun capé langkung gampang.

Lengkungan tulang tonggong parantos robih sareng anjeun bakal ngaraos nyeri dina tonggong. Dina minggu ieu anjeun bakal lulus pamariksaan médis pamungkas, dimana tumuh orok bakal dipariksa, upami anjeunna dina posisi anu leres sareng upami pelvis nyéépkeun anjeunna cekap rohangan pikeun lulus. Bakal ngirim anjeun sadar anjeun tés cikiih unggal sering dugi ka akhir kakandungan.


Orok anjeun terus tumuh tapi dina laju anu langkung laun, ayeuna giliran nambahan beurat. Bakal naék sakitar 250 gr. per minggu. Lanugo anu nutupan awakna lengkep ngaleungit. Sapanjang trimester ieu, orok anjeun nampi antibodi anu diperyogikeun pikeun nungkulan panyakit, sareng ogé bakal nampi imunitas vaksin anu anjeun tampi.

Beurat orok sareng jangkungna

Beurat: 2 kg. 700 gr.

Ukuran: 46,5 cm.

Émut yén inpormasi anu kami masihan anjeun dina minggu kakandungan dirawat sacara umum, tapi unggal kakandungan sareng unggal orok berkembang dina tingkat anu béda sareng anjeun tiasa mendakan sababaraha bédana leutik.

Inpormasi lengkep - 5 tip pikeun ngendalikeun paningkatan beurat nalika kakandungan

Sumber - Famille actuelle

Poto - Puseur orok


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.