Minggu ka-38 kakandungan

minggu 38

Rahim ayeuna beuratna langkung ti sakilogram sareng ngandung sakitar lima liter cairan amniotik. Hormon bakal ngareureuhkeun sendi pelvis anu ngahubungkeun tulang kana karana, éta tiasa nyeri. Anjeun bakal teras-terasan ngaraos capé, lieur tiasa muncul deui, tapi sanaos sagala hal anjeun bakal ngagaduhan kahoyong kuat pikeun ngalakukeun sarébu hal di bumi.

Anjeun bakal gancang leungit éta colokan mukus. Upami cai anjeun peupeus, anjeun kedah langsung ka rumah sakit, sabab orok moal ditangtayungan dina rohangan anu steril sareng tiasa katépaan ku inféksi. Upami anjeun gaduh nyeri kontraksi sareng biasa (unggal 5-10 menit) sareng beuteung anjeun atos, tanpa diragukeun, buburuh parantos dimimitian. Upami aranjeunna henteu nyeri sareng rutin éta bakal janten alarm palsu. Upami anjeun henteu ngaraos gerak orok atanapi anjeunna ngalih pisan, anjeun kedah angkat ka rumah sakit.

Orok anjeun parantos kabentuk sareng réfléksi na dikoordinir. Bahan ampir hideung (meconium) parantos akumulasi dina peujitna kusabab aktipitas sistem pencernaanna, saatos ngalahirkeun zat ieu bakal dileungitkeun, éta bakal janten najis kahijina.

Ati anjeun henteu deui ngadamel sél getih beureum sareng bodas, ayeuna bakalan janten sumsum tulang anu ngurus tugas éta. Uteuk anjeun henteu acan pinuh dikembangkeun, organ ieu bakal terus asak salami hirup anjeun, dugi ka ngahontal umur nonoman.

Beurat orok sareng jangkungna

Beurat: 3 kg. sakitar

Ukuran: 50 cm sakitar

Émut yén inpormasi anu kami masihan anjeun dina minggu kakandungan dirawat sacara umum, tapi unggal kakandungan sareng unggal orok berkembang dina tingkat anu béda sareng anjeun tiasa mendakan sababaraha bédana leutik.

Inpormasi lengkep - Kontraksi kuli Nalika badé ka rumah sakit?

Sumber - Famille actuelle

Poto - Puseur orok


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)