Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan balik ka sakola taun ayeuna

balik sakola taun ayeuna

Dina tindakan kaamanan anu lumangsung nalika balik ka sakola, taun ayeuna diarepkeun bakal béda. Urang nyarioskeun balik deui ka sakola taun ayeuna anu bakal béda kusabab urang ngagaduhan Covid-19 di luhur urang, sareng protokol protokol kaamanan sareng kabersihan masih dina hawa.

Aya seueur kelompok anu masih fokus kana jenis ukuran ieu sareng seueur sakola Aranjeunna parantos ngawartosan ka kolot ngeunaan parobahan protokol, tapi tetep tanpa terang naon anu tiasa kajantenan sareng tanpa ngawartosankeun aranjeunna ku cara konkrit. Kamentrian Atikan parantos ngémutan sareng ngingetkeun yén paréntah pikeun balik deui ka taksi khusus didamel, tapi aya seueur organisasi anu henteu satuju yén cara anu pas pikeun ngajaga staf tetep aman ti Covid-19 masih teu dianggap.

Sutradara pusat sareng kulawarga murid tetep henteu nampi réspon atanapi rencana naon ti déwan komunitasna, sanaos anu sanés. Éta kusabab éta seueur pusat anu parantos ngembangkeun protokolna nyalira ngantosan kumaha anu kedah ditambihan atanapi naon anu teu penting. Sadayana bakal gumantung kana naha gelombang kadua coronavirus tiasa di jalan, anu bakal maksakeun sababaraha jinis aturan ngeunaan ukuran kaamanan dina inféksi.

Jinis inisiatif anu diusulkeun pikeun balik sakola taun ayeuna

Aya seueur komunitas anu parantos nguatkeun balik sakola kalayan inisiatif anyar. Komunitas Valencian parantos nyéwa sirkulasi langkung ti 4.000 guru énggal dina padamelna sareng ngagaleuh bahan énggal sapertos tablet. Castilla la Mancha ngajukeun dilebetkeun langkung ti 3.000 guru pikeun kursus anyar ieu sareng Catalonia parantos nyatujuan anggaran langkung ti 45 juta anu ditujukeun pikeun bahan kabutuhan poko dina kulawarga anu henteu sami.

balik sakola taun ayeuna

Pikeun rencana pangukuran ieu Téma nyiptakeun kelas gelembung kalayan kapasitas sakitar 20 murid pikeun tiap kelas parantos diangkat, tetep jarak kaamanan 2 méter. Pikeun ieu, kanyataan ngirangan kelas hartosna ngirimkeun sésa murangkalih ka kelompok anu sanés sareng akibatna nyiptakeun langkung seueur kelas, dimana seueur pusat anu henteu ngagaduhan ruang tambahan.

Sareng éta sanés deui naékna rohangan tapi ningkatna prasarana, langkung seueur guru atanapi bahkan langkung staf pembersih pikeun tindakan kabersihan sareng kaamanan anu ketat. Kalayan ieu, diperyogikeun pamundut pikeun matéri énggal di kelas sareng rencana énggal dina paningkatan digitalisasi.

Naon anu bakal kajadian ka rohangan anyar?

Sacara praktis sadaya rohangan anu sayogi di unggal pusat bakal dianggo. Kamungkinan nyiptakeun ruang kelas prefabrikasi pikeun pusat kalayan rohangan terbatas dianggap, tapi sateuacan ngajalankeun inisiatif ieu, masalah ieu bakal tiasa direngsekeun nganggo ruang umum ti administrasi anu sanés.

Résolés bakal dijaga di palataran anu sami sareng tempat umum sapertos biasa. Tiap pusat bakal nganggo sadayana atanapi sabagian teras salaku tujuan pikeun ngajar di luar ruangan sareng salawasna dina langkah-langkah anu ketat pikeun patuh langkah pencegahan sareng kabersihan.

balik sakola taun ayeuna

Kumaha carana adaptasi budak umur 3 taun dikokolakeun?

Manajemén na bakal tetep sapertos biasa. Grup sareng jadwal kedah diatur gumantung kana aturan masing-masing pusat. Kelompok 5 murangkalih bakal tetep teratur sareng adaptasi na kedah fleksibel sareng salawasna masihan réspon anu pangsaéna dina watesan momen éta.

Kelas ekstrakurikuler

Pusat anu nyababkeun nawiskeun rohangan na pikeun kelas ekstrakurikuler bakal tiasa ngajamin yén kelas ieu diajarkeun, tapi salawasna aya hubunganana sareng tindakan kaamanan di kajauhan sareng nyandak tindakan kaamanan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.