Naon Lépéy?

Leuleus orok

Masalah tina ngimpi di murangkalih éta mangrupikeun masalah anu matak pikahariwangeun pikeun kolot. Sarerea gugup nalika si budak leutik henteu bobo atanapi bobo parah sareng teu kaganggu sareng wajar upami istirahat penting pisan pikeun pangwangunan anu leres. Aya kaayaan rasa ngantuk anu urang badé nyarioskeun di dieu disebut Lemes.

Lethargy mangrupikeun kaayaan ngalamun berkepanjangan anu disababkeun ku panyakit tangtu. Sareng mangrupikeun gejala tina sababaraha kasakit gugup, tepa atanapi toksik, dicirikeun ku kaayaan tunduh anu jero sareng berkepanjangan. Raheut, teu peka sareng kurang ngendalikeun roh mangrupikeun paripolah anu pakait sareng anjeunna. 

Dina murangkalih éta wujud salaku ngirangan tina tingkat tina kakuatan sareng dihartikeun salaku perasaan anu berkepanjangan tina tiredness sareng kacapean. Barudak ieu bobo sareng hoream sareng aranjeunna jarang ngalih salami waktos anu lami. Éta tiasa disababkeun a kakurangan de kakuatan tapi kali sanésna pakait sareng panyawat serius atanapi bahkan gangguan psikologis sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna.

Algunas de las nyababkeun Lemesna umum pikeun barudak nyaéta:

  • La kurangna sare. Barudak anu henteu ngaso ogé tiasa dina kaayaan ieu tiredness sadidinten sareng bakal hadir a kacapean Anjeunna teras-terasan teu tiasa pokus kana rutinitas sapopoéna.
  • Malnutrisi bubudakeun. Upami anjeun henteu tuang seueur teuing kadaharan aya panurunan dina tingkat kakuatan. Awak pikeun henteu nampi dosis protéinna, vitamin sareng mineral barudak bakal kapangaruhan sacara émosional.
  • anémia. Dina panyakit ieu dihasilkeun ku panurunan anu signifikan dina jumlah sél getih beureum, anu ngangkut oksigén kana organ-organ awak anu béda. Sareng kusabab éta ngabalukarkeun léét timbul. Anu jadi sabab paling umum nyaéta a goréng diet, kakurangan beusi.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.