Susana godoy

Gelar dina Bahasa Inggris Filologi, resep basa, musik anu hadé sareng teras sareng panggilan salaku guru. Sanaos profési ieu tiasa digabungkeun sareng nyerat eusi sareng khususna sareng indung. Dunya anu urang pelajari, rasakeun sareng mendakan unggal dinten sasarengan sareng barudak alit urang, janten rusak di dieu.