Diajar kumaha milih popok anu pangsaéna pikeun orok anjeun sareng naon kauntunganana

popok lawon

lawon geus balik sarta sigana yén éta téh di dieu pikeun cicing. Sateuacan diapers disposable sumping sapanjang, éta lawon éta pilihan sampurna pikeun orok.

Kiwari loba kolot geus sakali deui milih popok lawon kunaon pisan ekonomis jeung mantuan ngajaga lingkungan. A ngabalukarkeun nu beuki loba jalma anu gabung, ngarobah kabiasaan konsumsi maranéhanana sarta acquiring barang anu leuwih hormat alam. Popok ékologis ogé parantos janten pilihan pikeun seueur sepuh, sabab gaduh komponén kimiawi anu langkung sakedik sareng nyegah sénsitip kulit orok nalika ngajagaan planét.

Kumaha carana milih diapers lawon?

diapers lawon pikeun barudak

popok lawon téh sampurna pas orok hatur nuhun kana format panty na, nu matak ngamudahkeun pikeun ditunda. Popok nyertakeun model Unicorns sampurna pikeun ngamimitian nyobian popok lawon, aranjeunna oge hiji-ukuran-fits-kabeh nu ngidinan Anjeun pikeun nyaluyukeun popok nalika orok tumuwuh. popok lawon kudu dikumbah ku leungeun atawa dina mesin cuci salawasna kalawan cai haneut. Upami cucian dilakukeun ku tangan, penting pikeun émut yén anjeun kedah nganggo deterjen sareng sanés sabun, upami nempatkeun dina mesin cuci, anjeun kedah nyabut sésa-sésa supados tiasa nyeuseuh engké, éta bisa dipigawé ku sikat atawa ku gauze a. Henteu kedah bersih lengkep sabab noda anu paling hese bakal dileungitkeun dina mesin cuci.

Naon kaunggulan popok lawon sareng naha kuring kedah mésér?

Popok lawon gaduh kaunggulan anu pikaresepeun pisan dina hal alergi, kaséhatan sareng alam. Di antara kauntungan anu paling luar biasa tiasa nunjukkeun:

  • Iritasi. Popok lawon ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarancang popok anu ngahormatan pisan kana kulit orok, ku kituna ngahindarkeun masalah sapertos panas, gesekan, kesang ... Kain popok ieu biasana didamel tina bahan sapertos awi, katun atanapi flanel. Alergi ogé dihindari, seueur orok biasana nunjukkeun alergi kana sababaraha komponén popok.
  • Ékonomis. Popok lawon mangrupikeun investasi jangka panjang anu saé, ngahindarkeun kedah mésér popok unggal bulan. popok ieu tiasa gampang dianggo deui sareng ngabantosan ngahemat artos sacara efektif. Sanaos pameseran anu munggaran sigana mahal, penting pisan pikeun mikir yén popok bakal dianggo dina jangka panjang sareng yén éta bakal nguntungkeun pisan.
  • Lingkungan. Popok lawon ngabantosan ngajaga lingkungan, ngirangan konsumsi plastik sareng bahan polusi. Hal pangalusna ngeunaan popok lawon nyaeta aranjeunna lepas lila sarta bisa dipaké pikeun lila, nu matak ngamudahkeun pikeun nyieun eta sustainable sarta ngahasilkeun naon bener diperlukeun.

popok lawon lucu

popok ékologis ogé alternatif anu saé

nu popok ékologis Aranjeunna gaduh mangpaat anu hadé pikeun orok sareng lingkunganana sareng tiasa langkung gampang dianggo sabab tiasa dibuang sareng teu merlukeun beberesih. popok ékologis geus nyokot kauntungan pinuh sarta nawiskeun popok pisan nyaman bari Ngahindarkeun kamungkinan alergi ka orok.

Model Kolorky Deluxe Velvet Love Live Laugh mangrupikeun salah sahiji modél anu pangsaéna dina pasaran, sabab ngajaga orok bari ngamungkinkeun pikeun ngajaga lingkungan. Ieu mungkin sabab ngandung sababaraha komponén kimiawi. Salaku tambahan, éta ogé gaduh desain anu saé pisan. Cocog jeung orok nepi ka 8 kilo, hal ieu ngamungkinkeun unggal popok bisa disaluyukeun comfortably tur aman.

popok lawon atanapi popok ékologis mangrupikeun masa depan anu énggal, tohan dina jinis popok ieu ngamungkinkeun kolotna ngahemat, ngajagaan alam sareng nawiskeun anu pangsaéna pikeun orokna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.