Nyeri nyeri nalika kakandungan

Manifestasi sanés anu ngagaduhan ibu hamil dina tahap ieu kakandungan nyaéta nyeri dina palangkangan, anu mangrupikeun bagian tina awak dimana pingpingna némpél dina awak.

Anu nyababkeun: nyeri ieu condong nyepak dina pertengahan kakandungan, nalika ligamén buleud dina pelvis anjeun nampung orok anjeun anu tumuh. Beurat sirah orok anu neken kana tulang pubic ogé tiasa nyababkeun nyeri palangkangan.

Solusina: Dina waktos salajengna aya rasa nyeri anjeun kedah lenggah sareng istirahat sababaraha detik dugi ka musna, teras cobian tetep sadidinten. Ngagem band dukungan beuteung dina papakean atanapi ngalakukeun régang saderhana, sapertos ngabengkokkeun tuur anjeun kana beuteung anjeun, ogé tiasa ngagentos nyeri ku ngaleungitkeun sababaraha ketegangan di tengah handap anjeun.

Anjeun kedah naroskeun ka dokter ngeunaan nyokot acetaminophen (henteu pernah ibuprofen atanapi aspirin, anu henteu aman nalika kakandungan) kanggo dibébénjokeun.

Nalika hariwang: Upami nyeri parna atanapi dibarengan ku keram, kontraksi, nyeri punggung handap, tekanan panggul, perdarahan, atanapi paningkatan debit heunceut, nyauran dokter anjeun. Éta tiasa janten tanda kuli prématur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.