Nyamur kakandungan: kumaha kéngingkeunana dina sasih munggaran

payudara kakandungan robih

Upami anjeun maca tulisan ieu kusabab anjeun hoyong nyumputkeun kakandungan anjeun. Naon sababna, sakapeung éta supados henteu buru-buru nalika ngumumkeunana, utamina nalika urang parantos ngalaman karugian. Anu sanés kumargi urang ngantosan ngahijikeun deui kulawarga, warisan tanggal khusus, kusabab alesan damel atanapi seueur kaayaan anu sanés.

Kami ngajukeun anjeun sababaraha ideu pikeun meringankeun gejala kakandungan atanapi bahkan nyumputkeun peujitNalika anjeun henteu hoyong langsung ngabéjaan orok éta anu nuju di jalan.

Ucapkeun henteu pikeun alkohol, kopi sareng tuangeun sanés

Nginum sagelas anggur atanapi bir sapinuhna ditampi di masarakat urang. Upami anjeun jalma anu biasana ngalakukeun éta sareng rerencangan anjeun sareng ujug-ujug hiji dinten anjeun gentos janten bir 00, atanapi ka cai hérang sareng jeruk nipis (dianggo pikeun méréskeun seueul), patarosan tiasa langsung tumiba ka anjeun.

Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun nyarios ka aranjeunna yén dinten éta anjeun henteu raos pisan sareng yén anjeun resep henteu nginum alkohol naon waé. Alesan sanés anu tiasa dianggo nyaéta nyatakeun yén anjeun nyandak antibiotik pikeun masalah anu khusus sareng anu henteu cocog. Upami anjeun nganggo alesan tina diét, sareng yén anjeun nuturkeun kana serat, aranjeunna ogé bakal percanten.

Sakali babaturan nyarios ka kami hal anu saé, anjeunna nyarios ka kami yén anjeunna parantos ngadamel taruhan Sareng upami salami anjeunna henteu ngaraos alkohol, pasanganana bakal ngantunkeun anjeunna ka Paris, teras éta ... tapi dua taun saatos orokna lahir.

Bener nya éta waktuna anu idéal pikeun nyobaan campuran buah anu teu alkohol sapertos anu Berdarah Mary anu kawéntar. Meureun pikeun anjeun usaha hébat sanés teuing ku alkohol, tapi ku cafe. Dina hal éta nyarios éta anjeun ngirangan dosis sahingga tiasa ngaso langkung saé Sareng tingali kumaha anjeun tiasa unhook diri sakali sareng sadayana! Éta ogé bakal dijantenkeun alesan pikeun impian anu bakal marengan anjeun sadidinten. Ieu waktos anu saé pikeun angkat ka Los Roibos.

Sareng sareng potongan tiis atanapi sushiHal anu sami kajadian sakedik, upami éta henteu aya dina tuangeun anjeun, moal aya anu nyadar yén aranjeunna leungit, tapi upami anjeun kedah roti bakar sareng ham kanggo sarapan, anu pangpayunna perhatoskeun mangrupikeun palayan biasa atanapi pelayan anjeun.

Baju nyumputkeun kakandungan

Balanja baju mitoha

Éta gumantung kana konstitusi awéwé anu gancang-gancang leungitkeun cangkéngna, ngembangkeun beuteung sareng payu na mimiti tumuh. Éta bakal kajadian ka urang sadayana, tapi sababaraha urang anu bieu diperhatoskeun dina bulan kalima sareng anu sanésna parantos gaduh usus dina bulan kadua. Upami anjeun salah sahiji parobahanana jelas pisan kami masihan anjeun sababaraha pilihan pikeun nyumputkeun peujit.

Nganggo baju anu pas sareng, sareng éta henteu pas teuing di daérah beuteung. Pakéan sareng kaos oblong mangrupikeun sumber anu idéal sareng ogé henteu kaleungitan gaya, pastina anjeun gaduh sababaraha lomari anjeun. The pakéan jinis kaisar, meuntas, atanapi motong tipe A, nyumput pisan. The calana lempeng, bungkus, atanapi kembungs mangrupakeun pilihan anu pangsaéna. Émut yén dina wengi nalika beuteung paling katingali.

Sedengkeun pikeun warna éta langkung saé upami anjeun nganggo kelir poek sapertos hideung, biru laut, atanapi coklat. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun cetakan, atanapi kamuflase anu matak pikasieuneun.

Pikeun nyumputkeun dada anu parantos ageung teuing nyingkahan cangkéng ngawangun V, sareng ngarobihna pikeun kerah tinggi, upami usum salju, atanapi kotak.

Pelengkap anu ngabantosan nyamur

Trik anu alus pikeun nyumputkeun kakandungan, sareng jalma-jalma katingali, ampir tanpa hoyong beuteung anjeun nganggo asesoris, kalung atanapi anting ageung. Upami anjeun ngalakukeun ieu, hal anu paling dipikaresep nyaéta perhatian bakal fokus ka aranjeunna sareng aranjeunna bakal katingali langkung caket kana ramo anjeun.

Kami gaduh kantong taktak ageung, anu ngabantosan kamuflase peujit, atanapi ransel disimpen payun.

Ngawitan raoseun sareng sapatu datar. Anjeun tiasa nyatakeun yén anjeun tungtungna mendakan mérek kalayan desain anu saé, atanapi anjeun henteu tiasa nahan deui heels anu anjeun resep pisan sapertos sateuacanna.

Sadaya tip ieu kanggo sababaraha bulan kahiji, tapi tong hilap tren pakean mitoha parantos robih. di dieu anjeun gaduh tulisan ngeunaan pantun bersalin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.