Panginget pikeun komuni asli

Panginget pikeun komuni asli

Panginget mangrupikeun detil nu dipilih pribadi pikeun masihan ka sémah. Pikeun tiasa masihan mémori khusus éta aya seueur usulan, toko anu nginjeumkeun objék hiasan atanapi halaman wéb kalayan henteu kaétang. rinci mangpaat tur aslina, hiasan atawa henteu, pikeun poé husus kawas komuni.

Souvenir pikeun hajatan geus mindahkeun cara tradisional nawiskeun inohong hiasan atawa poto nice. Ayeuna potongan hiasan malah dicitak nganggo poto sareng seueur objék ieu Aranjeunna mungkas janten bagian dasar dina kahirupan saha, dimana mangpaatna sorangan bakal ngajadikeun eta memori geulis.

magnet poto

kado ieu pisan aslina. Biasana magnét Éta disimpen dina panto kulkas sareng ku cara ieu urang bakal gaduh mémori anu saé unggal waktos urang ngaliwat. Éta dijieun tina méthacrylate sarta bisa jadi pasagi, rectangular atawa buleud. Kumaha imut sareng pikaresepeun poto anu dicitak kalayan pesen pribadi.

Panginget pikeun komuni asli

kantong rustic

Pikeun awéwé urang bisa manggihan ieu kantong toiletry kalawan hiasan aslina. Detil na vintage sareng sok resep pikeun presentasina, éta ogé sok kapaké pikeun gaduh kantong dimensi ieu pikeun bisa mawa genah. Upami anjeun hoyong ngaropea kantong anjeun salawasna tiasa ngalebetkeun lencana leutik sareng poto anjeun, atanapi nami sareng tanggal perayaan éta.

Lilin hiasan leutik sareng seungit

Urang terang yen lilin salawasna nyieun kamar gaib sarta méré salaku souvenir a, nyieun hiji jéntré pisan husus. Desain maranéhanana dijieun pikeun presentasi éndah ieu, kalayan kaca glazed, stopper gabus jeung lilin nu bakal masihan bau pikaresepeun pikeun lingkungan.

Panginget pikeun komuni asli

Hiji bal pikeun barudak

Ieu rada reuwas mun bisa Méré jauh bal pikeun leuwih leutik. Kabéh barudak salawasna maén kalawan hal basajan saperti bal sarta éta ogé méré jauh jam maén. Detil anu saé ieu tiasa disaluyukeun sareng ogé dilengkepan kalawan inflator leutik.

celengan kai

jéntré nice Ieu bakal nulungan barudak jeung teu jadi barudak ngamangpaatkeun keur sanggup nyimpen duit saeutik. Piggy bank aslina ieu boga jandela transparan dimana ngaliwatan eta anjeun bisa niténan memori geulis komuni jeung kalawan kalimah positif.

Panginget pikeun komuni asli

kotak kalawan épék husus

Rinci pikeun barudak terus ngingetkeun, kawas kieu kotak épék husus ambéh maranéhanana bisa hirup moments jeung adventures maranéhanana jeung loba seuri jeung seuri. Éta mangrupikeun detil budak leutik anu ogé resep ku jalma sepuh sareng anjeun tiasa seuri dina seueur paguneman, sanaos dina telepon.

Headphone bisi

Detil ieu béda sareng ayeuna pisan. Sacara praktis aranjeunna mangpaat pisan sareng ayeuna aranjeunna ogé ngalayanan salaku panginget pikeun hajatan. Kotak anu dipersonalisasi sareng gambar jeung pesen positif sarta loba di antarana bisa dicitak kalawan pesen pribadi.

Mémori Usb Adat

kenangan Usb nu sejen tina usulan salaku kado kaayaan-of-nu-seni praktis. Aya sababaraha kalawan wangun pisan sugestif jeung bahan kayaning kai, sarta loba di antarana geus sadia kalawan kapasitas neundeun ageung ku kituna gambar, musik, karya atawa file countless bisa disimpen. Mun aranjeunna maréntahkeun di tempat husus pikeun kenangan anjeun ogé tiasa pribados aranjeunna kalayan memori anak.

Panginget pikeun komuni asli

Pigura poto sareng gambar budak lalaki atanapi awéwé

Pigura poto sok janten kado anu disarankeun pisan pikeun komuni. Ayeuna aya countless usulan kalawan bentuk jeung desain pisan sugestif, dimana maranéhna bakal salawasna kasampak hébat dina sagala sudut imah. Ku cara kieu urang bakal boga sapotong nice hiasan jeung poto protagonis.

Panginget pikeun komuni asli

Pribadi cookies sareng lollipops

Naha anjeun panginten masihan anu tiasa didahar? Aya karajinan dijieun kalayan cinta jeung gula sapertos cookies sareng lollipop anu dipersonalisasi ieu. Kukis mangrupikeun souvenir anu saé sabab ampir sadayana bahanna tetep teu robih sareng tiasa salami mangtaun-taun tanpa rusak.

Panginget pikeun komuni asli

Najan kitu, lollipops coklat aranjeunna bisa sangsara sababaraha gangguan, tapi tetep aranjeunna proposal nice. Kalolobaan permen ieu bisa dihias ku poto personified nu diwangun ku a wafer jeung dicitak ku tinta edible.

Pikeun terang langkung rinci ngeunaan kado, kami ngajukeun ieu gagasan kado komuni munggaran. Éta mangrupikeun usulan supados anjeun tiasa ngadamel kado anu sampurna pikeun budak lalaki atanapi awéwé anu ngadamel komuni munggaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.