kumaha carana sangkan keusik kinétik di imah

pasir kinétik

Moal aya budak di dunya ieu, anu teu gélo ngeunaan keusik kinétik atawa keusik magic. Jenis plastik anu warnana sapertos bubuk sareng nalika diperas janten kompak sareng tiasa didamel.

Pasir ajaib, nyaéta a versi jieunan keusik pantai baseuh, Kauntungannana utamina nyaeta teu crumble, sarta teu nempel dina kulit kawas keusik nyata.

Dinten ieu kami ngajukeun karajinan pikeun ngalakukeun sareng budak leutik anjeun, hayu urang ngadamel keusik kinétik homemade. Éta karajinan anu bakal ngajantenkeun urang ngarambat sareng ningali urang ngagolér di pantai berjemur. Tékstur anu bakal urang laksanakeun sami sareng anu urang tiasa ngagaleuh di toko cocooan sareng dimana murangkalih moal lirén maén.

kumaha carana sangkan keusik kinétik di imah

pasir magic

Hal kahiji urang kudu nyiapkeun bahan Naon éta aranjeunna:

  • Tepung
  • Minyak orok atawa sayur
  • ngawarnaan kadaharan gél (opsional)

Salian bahan, urang peryogi di handap bahan:

  • sendok badag
  • Mangkok atanapi mangkok salad
  • Pelat palastik
  • Sarung tangan (upami anjeun nganggo ngawarnaan kadaharan)

Sakali kami geus siap sagalana, prosés persiapan pisan basajan. Anu mimiti urang kedah laksanakeun, nyaeta nambahkeun dalapan sendok tipung jeung dua minyak kana mangkok.

Nalika urang gaduh dua bahan, aduk kalayan bantuan sendok, upami diperlukeun, ku leungeun well-dikumbah kami bakal rengse nanganan campuran.. Upami anjeun ningali yén anjeun gaduh massa garing anu tinggaleun, tambahkeun sababaraha tetes minyak sareng campur deui.

Nalika némpél adonan, éta kedah masihan urang sensasi kalembaban, nyaéta yén urang aya dina jalur anu leres. Nalika nanganan éta, éta kedah janten massa anu kompak, anu larut nalika anjeun nyelapkeun ramo anjeun. Sarta eta bakal siap, keusik kinétik homemade urang.

Upami anjeun hoyong masihan sentuhan anu béda ku nambihan ngawarnaan, urang kudu nambahan saeutik-saeutik. Salah sahiji naséhat anu kami pasihan anjeun nyaéta, saatos anjeun réngsé adonan, bagikeun kana piring plastik sareng pasang sarung tangan lateks atanapi vinyl sateuacan nanganan adonan nganggo pewarna.

wangun pasir kinétik

Lamun anjeun boga ngawarnaan kadaharan ogé terpadu kana adonan anjeun, éta moal kokotor leungeun Anjeun, jadi Anjeun bisa nyabut sarung anjeun lamun aranjeunna uncomfortable digawekeun ku aranjeunna.

Sarta kami bakal geus boga siapkeun warna keusik ajaib homemade, supados budak leutik urang gélo maén kalawan manehna.

Barudak tiasa ngamanipulasi pasir sareng mendakan tékstur énggal, maén dina ngadamel bentuk sareng tokoh sareng éta. Éta mangrupikeun karajinan indrawi pikeun merangsang sistem saraf, fungsi kognitif sareng kréativitas budak leutik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.