Pentingna gizi prenatal

Naha anjeun terang yén nutrisi penting khususna nalika période prenatal? Tapi naha? Nutrisi matéral mangrupikeun dasar pikeun kakandungan séhat nalika ngalahirkeun, sareng kanggo orok. Sareng éta gizi reuneuh ngagaduhan pangaruh dina sagala hal!

Teu aya uji anu tiasa dilakukeun pikeun orok anjeun naon anu tiasa diét ku. Teu aya ragu yén aspék anu paling penting dina perawatan kaséhatan prenatal nyaéta nutrisi prenatal.

Nutrisi anu saé nalika kakandungan mangrupikeun dasar tina kakandungan sareng lahir. Nyatana, éta langkung ti éta, éta mangrupikeun pondasi kahirupan anu séhat ... saumur hirup!

Nutrisi indung mangaruhan kaséhatan orok anjeun, henteu ngan ukur dina jangka pondok tapi ogé dina jangka panjang. Naon waé anu asup kana sungut anjeun - anjeun bahkan tiasa nyarios sadayana anu henteu lebet kana sungut anjeun sareng kuduna - bakal mangaruhan orok anjeun anu tumuh ... .. Kadang salamina.

Kami henteu nyobian ngajantenkeun anjeun kaliru. Henteu seueur jalma anu ngagaduhan diet anu murni. Nanging, anjeun kedah waspada yén nutrisi kakandungan penting pisan.

Sareng éta nutrisi prenatal anu henteu cekap tiasa ngahasilkeun ieu:

Orok lahir
Beurat lahirna rendah
Orok déwasa
Otak rusak
Orok kirang pinter
Orok hiperaktif
Kaserang inféksi

Kaséhatan mémbran, ogé katelah "kantong cai" penting. Sareng nyaéta kurangna nutrisi prenatal mangaruhan kaséhatan sareng kakuatan plasénta anjeun sareng tali orok orok anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.