Resep kulawarga: pure zucchini

zucchini puree

Zucchini puree mangrupikeun salah sahiji asakan anu teu tiasa leungit di bumi mana waé, kumargi kira-kira resep anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun, gampang dicandak ku barudak sareng pelengkap anu sampurna pikeun tuangeun atanapi tuang siang. Kalayan sababaraha bahan sareng ngan sababaraha menit, anjeun bakal ngagaduhan krim anu lemes sareng euyeub, sampurna pikeun usum naon waé dina sataun, tapi khususna pikeun dinten anu paling tiis.

Resép pure zucchini

Upami anjeun hoyong diajar kumaha nyiapkeun resep anu enak sareng séhat ieu, tong luput salangkah demi léngkah. Anjeun bakal reuwas kumaha gampang na kumaha euyeub éta kaluar ngan ku sababaraha trik. Hayu urang sareng bahan-bahan na sareng nyiapkeun nikmat ieu kentang ditumbuk bonténg Jepang.

Bahan pikeun 4 jalma:

  • 2 zucchini ukuran saé, upami aranjeunna alit nganggo 3 atanapi 4 lembar
  • 1 / 2 bawang
  • 1 kentang
  • un daun bawang
  • 4 unit kéju dina bagian (kéju)
  • kahayang
  • minyak zaitun parawan tambahan
  • pimienta bodas

Persiapan:

  • Mimiti urang bade mesék sareng rendang zucchini, urang cagar.
  • Urang meresihan leek kalayan saé, ngaleupaskeun lapisan anu munggaran sareng ngadamel cross cut kanggo ngaleungitkeun tilas taneuh. Kami ngaliwat aliran cai tiis sareng bersih nurani.
  • Urang rendang leek sareng urang nyayogikeun sasarengan sareng zucchini.
  • Mesek kentang, cuci nganggo cai tiis sareng urang potong dadu ageung.
  • Tungtungna, urang bersihkeun bawang sareng urang rendang.
  • Kami nyiapkeun casserole kalayan latar anu saé na tambahkeun girimis minyak zaitun parawan tambahan.
  • Nalika minyakna panas, tumis sayuran pikeun sababaraha menit sahingga aranjeunna ngaleupaskeun sadayana jus na.
  • Teras tambahkeun hiji liter satengah cai atanapi kaldu sayuran buatan bumi sareng masak sakitar 20 atanapi 25 menit.
  • Saatos waktos éta kami ngaleupaskeun tina seuneu sareng ati-ati urang naksir sareng adun dugi ka kéngingkeun puri rupa.
  • Tungtungna, Tambahkeun kéju dina bagian sareng usum sareng uyah sareng cabé secukupnya, urang campuran deui dugi sadayana bahan parantos diintegrasikeun saé.

Upami anjeun resep, tibatan nganggo kéju anjeun tiasa nganggo krim cair komo susu ngejat sahingga jumlah gajihna handap pisan. Hasilna sami sareng puree zucchini bakal sami ngeunah. Pikeun ngiringan, anjeun tiasa nyiapkeun ham Serrano anu garing atanapi crouton kanggo anu alit di bumi. Sareng upami anjeun hoyong gaduh puree zucchini sapanjang taun, dina usum panas anjeun tiasa ngalayanan tiis, rasa bakal kaget anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.