Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan lactation artifisial

lactation jieunan

Kami parantos terang yén WHO nyarankeun susu khusus kanggo 6 bulan. Anu pangsaéna kanggo orok anu kami kenal tapi henteu dina sadaya kasus anjeun tiasa nyusuan sareng anjeun kedah miceun susu buatan. Di dieu aya seueur mamang sabab, sapertos aya seueur inpormasi pikeun nyusu, henteu seueur teuing pikeun nyusu artifisial. Kusabab kitu dinten ieu kami hoyong ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan lactation jijieunan.

Naon anu aranjeunna disiapkeun?

Susu pikeun laktatasi artifisial, naha dina bubuk atanapi bentuk cair, disiapkeun susu sapi diadaptasi sahingga aranjeunna ngagaduhan sadayana nutrisi anu diperyogikeun pikeun murangkalih ti dinten mimiti, sanaos éta henteu ngagaduhan antibodi anu ngagaduhan susu ibu.

El jumlah nembak sareng jumlah aranjeunna bakal gumantung pisan kana kabutuhan khusus unggal orok. Orok anu langkung alit bakal nyandak tuang anu langkung alit unggal sering, sareng nalika aranjeunna langkung sepuh aranjeunna bakal nyandak langkung seueur sareng dina interval anu langkung lami. Terus aya orok langkung rakus tibatan anu sanés, naroskeun ka murangkalih pediatrik sabaraha jumlah anu cocog sareng teras anjeun tiasa nyaluyukeunana sesuai sareng kabutuhan orok.

Kalayan susu buatan yén beungkeut khusus ogé diciptakeun antara ibu sareng orok. Cinta anjeun bakal aya sanaos anjeun henteu nyusuan. Salaku tambahan, bapa ogé tiasa ngahasilkeun beungkeut anu anjeunna henteu tiasa ngalakukeun sareng payudara.

Naon susu jieunan anu pangsaéna?

Nya, anu pangsaéna henteu kedah paling mahal atanapi anu paling goréng paling murah. Sadaya formulasi ngagaduhan asupan énergi anu sami sareng makronutrien, teras masing-masing nyobian ngadeukeutan ASI. Éta tempat cicingna anu bénten-bénten. Sadayana ngaliwatan kadali tuntas sateuacan bade dijual. Sadayana ngalangkungan kadali anu saé sateuacan dijual pikeun mastikeun kasihatan orok.

Tapi mimitina anjeun panginten kedah nyobian sababaraha dugi ka mendakan anu orok pikaresepeun. Seueur ibu kedah masihan atanapi donat ampir kendi anyar kusabab orokna ditolak. Dina kasus-kasus éta bakal diperyogikeun cobian anu sanés dugi ka urang mendakan anu leres bisi urang.

Aya 3 jinis susu:

  • Rumus mimiti: kanggo murangkalih dugi ka 6 bulan.
  • Rumus tuluyan: pikeun orok ti 6 bulan dugi ka 18 bulan.
  • Formula Tumuwuhna: dugi ka 3 taun.

Naon botol anu pangsaéna?

Urang nyarioskeun langkung jéntré ngeunaan topik ieu dina tulisan "Kumaha milih botol sareng pentil anu pangsaéna". Anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun milih anu pangsaéna pikeun orok anjeun. Pikeun terang kumaha ngabersihkeunna kalayan leres, tong musna "Tips kanggo nyeuseuh botol".

Kaseueuran kolot kasieunan colic, anu condong ningkat kalayan rumus. Ieu kusabab susu jieunan langkung padet sareng nyerna na langkung sesah, anu nyababkeun leuwih gampang colic dina orok. Sanaos aya orok anu ogé ngagaduhan colic kalayan nyusu. Upami anjeun kedah angkat ti nyusuan dugi ka nyusu artifisial, tong sono kana tulisanana "Kumaha cara ti payu kana botol."

susu buatan

Naha tuangeun sareng susu buatan langkung lami?

Leres, aranjeunna condong langkung panjang. Ieu disababkeun ku kanyataan yén nalika aranjeunna dicerna aranjeunna nyandak waktos langkung lami pikeun wareg, janten asupanana biasana langkung lami sareng langkung jumlahna tibatan dina nyusuan. Ieu henteu kéngingkeun langkung kendali kana tuangeun orok anjeun. Kalayan dada éta langkung hésé terang sabaraha anu anjeun candak, di sisi anu sanés Kalayan botol anjeun bakal terang persis sabaraha susu anu diinum dina unggal tuangeun.

Upami henteu dikonsumsi langsung tiasa disimpen dina kulkas, tapi henteu langkung ti 24 jam.

Kusabab émut ... sanaos nyusu bakal disarankeun, kaayaan anu diperyogikeun henteu salawasna di tempat pikeun ngalakukeun éta. Upami kitu, tong ngaraos salah, sabab orok anjeun bakal di tuang sareng dirawat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.