Nalika nempatkeun sapatu dina orok

nalika nempatkeun sapatu dina orok

Milih sapatu anu pas pikeun murangkalih mangrupikeun salah sahiji tugas anu paling penting anu dipiboga ku kolot sabab kedah milih anu leres supados suku budak leutik mekar leres. Ku alatan éta, dina ieu publikasi urang bade nyobian ngajelaskeun iraha bade nempatkeun sapatu dina orok. Kami bakal ngabéréskeun sadaya mamang anjeun ngeunaan éta sareng kami ogé bakal masihan anjeun sababaraha saran supados anjeun tiasa nyandak kaputusan anu leres nalika milarian sareng milih éta.

Spesialis nyarankeun yén dina taun mimiti kahirupan budak leutik urang henteu nempatkeun sapatu naon waé, Éta sasaena yén maranéhna buka tataranjang suku atawa make bootees atawa footwear sarupa, solely keur kaperluan ngajaga aranjeunna tina tiis.

Nalika éta sasaena nempatkeun sapatu dina orok?

sapatu orok

Loba anjeun salaku kolotna ngalaman dina sarébu battles nyaho éta Suku ngagaduhan fungsi dasar dina fase eksplorasi budak leutik anjeun. Di jerona, orok berinteraksi sareng sadayana anu aya dina jalurna, aranjeunna henteu ngan ukur nganggo panangan sakedik pikeun mendakan tapi aranjeunna ogé ngalakukeunana ku suku, sungut, ceuli, jsb.

Salah sahiji kasalahan anu seueur kolot nalika budak leutikna sumping ka dunya ieu, nyaéta kanyataan ngagem sapatu nalika aranjeunna henteu milik. Ku ieu, kami hartosna yén upami urang nutupan bagian penting ieu awak anjeun, anjeun bakal eureun Ngalanglang jeung ngarasa eta, nyaeta, urang ngawatesan eta dina hal persepsi informasi, nyegah eta tina ngembangkeun leres.

Sakumaha anu parantos disebatkeun dina awal publikasi, Para ahli henteu nyarankeun ngagem sapatu salami 12 bulan mimiti kahirupan, ngan bisi anu alit tiis. Bade tataranjang suku téh positif pikeun ngembangkeun bener sistem indrawi maranéhanana. Waktos anu pas pikeun ngagem sapatu kahijina nyaéta nalika budak leutik anjeun mimiti nyandak léngkah-léngkah kahijina, langkung-langkung sakitar umur anu nembé disebatkeun.

Kumaha kuring terang sapatu mana anu kedah dipilih pikeun orok kuring?

sapatu orok

Footwear barudak tiasa rada pajeulit pikeun milih, saprak Gumantung kana umur anak, ieu bakal ngabantu ngembangkeun bener tina suku anak urang.. Pikeun terang anu mana anu kedah dipilih, kami tinggalkeun sababaraha tip pikeun anjeun perhatoskeun.

  • Salila bulan mimiti kahirupan, eta leuwih hade milih nempatkeun kaos kaki atawa booties on orok pikeun ngajaga aranjeunna tina suhu anu handap. Ngan nempatkeun éta nalika anjeun ka luar, di jero bumi henteu disarankeun ngagunakeunana kaleuleuwihan.
  • Dina fase Crawling orok anjeun, ngajaga suku-Na tina mungkin blows. Anjeun tiasa milarian sapatu anu langkung fleksibel dina hal bahan. Dampal suku anu sami kedah didamel tina bahan anu lemes sareng di luhur sadayana, jaga khusus kalayan penampilan chafing.
  • Nalika anjeun mimiti nyandak léngkah-léngkah munggaran anjeun, sapatu penting pisan pikeun pangwangunan anjeun. Pikeun éta, eta kudu boga runtuyan ciri kayaning dampal suku fleksibel jeung non-slip. Taya lacing salila fase gerakan ieu.
  • Panjang sapatu anu dipilih kedah langkung ageung tibatan suku anu alit anjeun. Hal ieu jadi teu karasa ketang jeung ramo leutik maranéhanana bisa pas dina tur tumuwuh leres.
  • Hareup sapatu kudu lega tur panjang, ieu pikeun ngidinan orok kabebasan gerak.
  • Bahan anu dipilih ogé fléksibel sakumaha anu kami parantos mairan, Kadé aranjeunna breathable. Upami anjeun peryogi insole, hayu éta diadaptasi kana suku anak sareng sabisa-gancang. Anjeun malah bisa mertimbangkeun kamungkinan nyieun hiji ukuran Anjeun.

Suku barudak anjeun muterkeun hiji peran fundamental salila fase eksplorasi. Orok ngajalajah sareng unggal bagian tina awak leutikna, ngawangun skéma awakna sorangan. Anjeun bakal terang dimana wates anjeun sareng dunya di sabudeureun anjeun. Anu alit di bumi nganggo bagian mana waé pikeun komunikasi, upami urang nutupan sumur sateuacan waktos, sakumaha anu parantos disebatkeun, urang tiasa ngabatesan cara aranjeunna nampi inpormasi. Henteu ngan sorangan, tapi hiji dunya throws ka anjeunna. Éta sababna anjeun kedah nuturkeun sababaraha tip pikeun terang iraha waktos anu pas pikeun nempatkeun sapatu orok anjeun. Sareng di luhur sadayana, émut yén sapatu naon waé henteu pantes, tapi éta kedah diadaptasi ka aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.