Tips nalika milih produk kabersihan anu pangsaéna pikeun orok anjeun

Mandi orok

Kulit orok henteu aya hubunganana sareng kulit déwasa. Éta langkung lemes sareng sénsitip sahingga kolotna kedah ati-ati pisan sareng éta. Di pasar anjeun tiasa mendakan serangkaian produk anu aya hubunganana sareng kabersihan sareng beberesih kulit orok, anu ku kolot henteu kedah dipaliré sareng milih anu paling cocog pikeun aranjeunna.

Produk ieu konci nalika ngeunaan mastikeun yén kulit budak sok dina kaayaan sampurna sareng henteu ngalaman masalah naon waé, boh dina waktos mandi atanapi nalika ngalaan kulit ceuk sinar panonpoé. Dina tulisan di handap ieu kami badé masihan anjeun sababaraha tip atanapi tungtunan supados anjeun henteu ragu nalika milih produk-produk anu paling cocog pikeun kulit orok.

Kulit orok anu lemes

Kulit orok rada peka sareng teu aya hubunganana sareng kulit déwasa. Dina kasus orok, kulit boro ngagaduhan panghalang pelindung ngalawan agén éksternal. Penerapan produk tangtu konci nalika ngeunaan nyingkahan kamungkinan masalah dina nyalira piel. Kolot kedah ati-ati khusus dina bulan anu panas sareng tiis sareng nganggo séri produk khusus anu ngamungkinkeun kulit orok dina kaayaan sampurna.

Produk kabersihan alam

Nalika milih produk kabersihan pikeun orok anjeun, aranjeunna kedah alami sareng bébas kimia, sabab éta tiasa ngairitasi kulit hipu sareng sénsitip orok.

Teu aya parfum

Patali sareng poin sateuacanna, kolot kedah nyingkahan ngagunakeun parfum dina kulit orok. Parfum ieu aya dina sababaraha produk kabersihan sareng tiasa nyababkeun masalah alergi dina orok. Dina hal nyeuseuh baju, anjeun ogé kedah ati-ati kana produk anu tangtu sareng nganggo sabun nétral anu henteu ngarugikeun kulit orok.

Mandi orok

Dermatitis atopik dina orok

Éta lumrah sareng normal pikeun sababaraha orok sangsara tina masalah kulit anu disebut atopik dermatitis. Kaayaan kulit ieu ngabutuhkeun sajumlah perawatan anu langkung ageung tibatan upami orok henteu ngalaman masalah sapertos kitu. Kolot kedah ati-ati pisan sareng milih sababaraha produk khusus anu ngabantosan miara kulit. Panyakit ieu nyababkeun kulit sangsara langkung seueur ku ayana agén éksternal anu tangtu sapertos sinar panonpoé, angin atanapi tiis.

Teu aya jajahan

Teu aya anu langkung saé tibatan bau awak orok sareng éta sababna kulit anjeun henteu peryogi bau colognes orok anu tangtu. Unggal orok bakal bau béda sareng parantos kabuktosan yén bau anu dipasihkeun ku orok tina awakna ngagaduhan fungsi ngawangun hubungan sareng indung. Ikatan sapertos kitu penting pisan, kumargi éta ngabantuan ngirimkeun halo panyalindungan anu raoseun ku budak leutik sepanjang waktos.

Disarankeun ogé yén indung henteu nganggo parfum atanapi colognes dina kulitna sareng daun bau awak na. Penting pikeun orok tiasa mikawanoh bau alami indungna pikeun mempermudah nginum susu ibu sepanjang waktos. Salaku tambahan, tiasa nampi aroma indung bakal ngabantosan budak leutik pikeun ngarasa langkung aman dina panangan indung.

Pondokna, ngajaga kulitna mangrupikeun salah sahiji seueur tanggung jawab anu bakal dipiboga ku kolot ku murangkalih orok. Éta ngabentuk sareng henteu nolak tindakan agén éksternal tangtu. Kolot kedah ati-ati pisan nalika nyandak éta ka luar atanapi nalika meresihan kulitna nyalira. Émut pikeun nganggo séri produk khusus kanggo orok anu ngabantosan sepanjang waktos ngajaga kulit anjeun nyalira sareng ngajaga dina kaayaan anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.