Kadaharan anu urang henteu kedah tuang nalika kakandungan

Diét hamil

Dinten ieu kuring hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan seueur kadaharan anu pantes dijauhkeun nalika kakandungan sabab tiasa ngarugikeun kamekaran orok sareng

Sanaos leres yén aya seueur tuangeun anu kedah anjeun hindarkeun nalika kakandungan anjeun, éta sanés hartosna éta anjeun tiasa tuang diét anu saimbang sareng ogé séhat salami salapan bulan anu kakandungan anjeun awét. Émut yén penting pisan pikeun diet anjeun nyukupan pikeun nyayogikeun orok sadaya nutrisi sareng vitamin anu diperyogikeun pikeun tumuh, tapi ogé penting pikeun anjeun janten séhat sareng énergi anu cekap unggal dinten.

Daging jeung lauk

Ati henteu aman didahar nalika kakandungan sabab ngagaduhan tingkat tinggi retino (vitamin A) anu tiasa ngabahayakeun orok. Daging salian ti ati aman didahar salami éta asak ogé henteu pink atanapi getih. Cegah tuangeun daging bakar atanapi henteu asak.

Aya seueur tuang anu tiasa didahar nalika kakandungan

Aya seueur tuang anu tiasa didahar nalika kakandungan

Langkung saé henteu tuang daging anu diubaran kusabab résiko alit tina listeriosis, sapertos Serrano ham. Salaku tambahan, pate ogé tiasa ngandung bakteri listeria janten langkung saé henteu didaharna.

Sedengkeun pikeun lauk anjeun kedah ulah dahar lauk atah atanapi kerang atah sabab bisa ngabalukarkeun karacunan dahareun. Salmon asep aman didahar nalika kakandungan, sabab prosés ngubaran ngancurkeun baktéri listeria. Di sisi anu sanésna, upami éta henteu lengkep diubaran, langkung saé anjeun kedah beku sateuacan didahar teras asak. Upami anjeun hoyong gaduh salmon asep, anjeun kedah ngagaleuhna tina sumber anu tiasa dipercaya sapertos supermarket.

El lauk biru saé pikeun anjeun sareng orok anjeun sabab ngagaduhan seueur vitamin, mineral sareng protéin. Tapi lauk gajih ogé tiasa ngandung polutan lingkungan sahingga langkung saé didahar kalayan sakedik frékuénsi sareng teras asak pisan.

Lauk sareng kerang sanésna tiasa gaduh tingkat dioksin anu sami sareng lauk berminyak, janten anjeun kedah ngawatesan panggunaan lauk sareng kerang ieu: bream laut, turbot, halibut, dogfish, crab sareng bass laut.

parasit toksoplasmosis
Tulisan anu aya hubunganana:
Toxoplasmosis: sadayana anu anjeun kedah terang

Hiu, lauk pedang atanapi mackerel langkung saé henteu didahar sabab ngagaduhan tingkat raksa anu bahaya. Tuna ogé ngandung raksa, janten henteu tuang seueur saminggu.

Kadaharan anu henteu dipasteurisasi

hidangan henteu dipasteurisasi anjeun ogé kedah nyingkahan aranjeunna, sapertos sababaraha jinis susu, sababaraha jinis kéju (brie, feta, Camembert, roquefort, kéju bodas, kéju fesco, pés, lauk sapertos salmon atanapi tuna, jst.) Pangan ieu tiasa ngandung tingkat bakteri listeria. Listeria tiasa nyababkeun inféksi anu disebat listeriosis anu tiasa ngarugikeun orok.

Susu henteu dipasteurisasi

Susu henteu dipasteur téh leuwih gampang ngandung baktéri sareng nyababkeun karacunan tuangeun. Nanging, ngeunaan kéju anu atos sapertos Parmesan, sanaos éta parantos didamel sareng susu anu henteu dipasteurisasi, aranjeunna aman pikeun didahar sabab résiko listeriosis di jerona kirang.

Endog

Anjeun kedah ulah dahar endog atah sabab bisa ngandung baktéri salmonella. Nanging, endog anu ngandung segel kualitas kurang kamungkinan ngandung sabab éta asalna tina hens divaksinasi ngalawan salmonella. Tapi pikeun aman kuring mamatahan anjeun masak endog dugi konéngna atos sabab ngancurkeun baktéri salmonella.

kadaharan abortifacient

Entong tuang mousse, és krim homemade, atanapi mayonnaise seger di réstoran kusabab bisa ngandung endog atah. Nanging, topping tina supermarket atanapi krim és sering ngagaduhan endog anu pasteurisasi, janten aman didahar.

Jus henteu dipasteurisasi

Jus anu henteu dipasteurisasi tiasa ngandung kuman anu tiasa ngarugikeun anjeun, janten sateuacan nganggo jus tina jinis ieu, pastikeun éta pasteurisasi.

Daun atah atanapi sayuran root

Seuseueurna sayuran atah mangrupikeun tuangeun anu seueur nutrisi, tapi éta kedah dikumbah kalayan saé pikeun dikonsumsi sareng langkung saé upami asak.

Suplemén hérbal sareng infusions

Hérbal alami janten aranjeunna henteu acan cukup diajar pikeun nyarankeun nalika kakandungan.

Kafein tina kopi sareng téh

Jumlah kafein dina awéwé hamil diwatesan ku 200 miligram kafein per dintenTapi kafein nyebrangan plasénta sareng tiasa mangaruhan denyut jantung orok anjeun, janten kuring mamatahan anjeun pikeun nyingkahan éta sadayana. Nyaeta green tea sareng nyusu?

Sarapan nalika kakandungan
Tulisan anu aya hubunganana:
Tip sareng ideu pikeun sarapan nalika kakandungan

alkohol

Henteu janten masalah jinisna atanapi sabaraha. Alkohol nyababkeun ruksakna uteuk anu teu tiasa diubaran.

Cai

Cai na kedah buena calidadUpami cai di kota anjeun henteu saé anjeun kedah nginumna dina botol cai mineral tanpa gas pikeun nyingkahan baktéri sareng virus.

Uyah buah nalika kakandungan

Éluksikan nalika kakandungan kusabab uyah buah

Dina kakandungan normal pikeun ngarareunah sareng seueur deui, nalika urang nyarioskeun nyeri haté sareng masalah ngaduruk. Salaku aturan umum, nalika tuang henteu cocog sareng urang, urang resep pisan nyandak uyah buah. Tapi, naha kuring tiasa nginum uyah buah nalika kakandungan? Tanpa ragu, anjeun kedah teras konsultasi sareng dokter sateuacan nganggo produk anu tangtu. Tapi uyah buah dikontéksikeun pikeun ibu hamil. Aranjeunna tiasa ningkatkeun tekanan darah sareng sapertos kitu, nyababkeun masalah ageung.

Aya seueur awéwé anu sangsara nyeri haté bari nyandung. Luhureun sadaya, éta bakal langkung saé dina trimester kadua sareng katilu sabab bakal aya didieu nalika rahim langkung tekanan dina lambung urang. Sanaos urang henteu sadayana sami sareng kamungkinan dina kasus anu sanés éta bakal diperhatoskeun langkung tiheula. Kaduruk, boh di daérah dada sareng dina tikoro tiasa dimimitian dina bulan katilu kakandungan. Tangtosna, éta kaayaan anu teu raoseun sareng upami dina waktos anu sanés kami bakal nganggo uyah buah, dina hal ieu langkung saé tibatan henteu.

Heartster tina uyah buah nalika kakandungan

Upami anjeun hoyong nyegah nyeri hatéÉta salawasna langkung saé ngalih kana pangobatan anu sanés sateuacan nyandak pangobatan anu tangtu. Saatos tuang, anjeun tiasa ngagolér atanapi ngan saukur ngagolér sahenteuna sajam. Ogé, cobi henteu tunduh saatos tuang, atanapi damel gerakan ageung anu tiasa mangaruhan urang. Salaku tambahan, anjeun kedah nyingkahan saos sareng bumbu anu teras-terasan raoseun rada beurat. Hilap inuman karbohidrat tapi enya anjeun kedah hidrasi ogé, sanaos sok langkung saé nginum dina sips alit sareng tangtosna, nginum susu anu bakal ngendalikeun kaasamanna. Sanaos sok upami teu aya masalah anu kalebet.

Janten nalika anjeun mikir ngeunaan uyah buah nalika kakandungan, anjeun kedah émut yén éta leres-leres mangrupikeun ubar sareng éta henteu dituduhkeun pikeun anjeun. Tapi aya alternatif anu séhat sanés pikeun waktos ieu hirup anjeun. Anjeun ngan kedah konsultasi sareng dokter sareng anjeun bakal ningali kumaha éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan masalah ieu.

Émut hal anu penting pisan

Upami anjeun ngotoran diri ku salmonella sareng baktéri anu nyebarkeun panyakit sanés, baktéri tiasa nyababkeun gejala sawawa hampang sapertos utah, muriang, sareng diaré. Tapi pikeun awéwé hamil, aranjeunna tiasa ngakibatkeun kaluron, pupusna fétus atanapi babaran prematur.

dilarang tuangeun nalika kakandungan

Pikeun ngaleungitkeun kontaminasi baktéri (ogé toksoplasmosis) perlu éta beku sadayana daging sareng lauk dina freezer sahenteuna -40ºC na maka anjeun masak aranjeunna dina suhu anu langkung luhur tibatan 150 ° C. Upami anjeun angkat ka réstoran anjeun kedah nyuhunkeun daging anu saéna sareng upami aranjeunna henteu saeutik, balikeun piring sareng béréskeun langkung saé, kaséhatan anjeun sareng orok anjeun anu dipertaruhkeun!

Ogé émut ngumbah sadaya buah sareng sayuran kalayan saé pisan sateuacan tuang aranjeunna.

Diét nalika kakandungan
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha kedah diét ibu anu pikahareupeun

Ieu sababaraha kadaharan abortifasén anu anjeun kedah perhatoskeun nalika kakandungan anjeun supados ngagaduhan kaséhatan anu saé sareng anu langkung ti éta, orok anjeun tumuh kuat sareng séhat. Émut kana éta sagala rupa anu anjeun tuang ngalangkungan plasénta ka orok anjeun, Janten anjeun kedah ati-ati pisan dina sagala hal anu tiasa didahar, sapertos lirén dahar sushi.

Naha anjeun terang langkung seueur pangan anu teu tiasa tuang nalika kakandungan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

65 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Edith cenahna

    Hai, abdi Edith Boy pikeun anu munggaran, indung, kuring hamil sareng parantos aya 6 minggu 7 dinten. Abdi hoyong konsultasi. Anjeunna nyauran kuring teuing kanggo tuang sup ku seueur lemon, Abdi hoyong terang naha éta saé atanapi goréng nalika kakandungan, hatur nuhun pisan.

    1.    MAIRA cenahna

      OLAP Abdi dina bulan kuring anu kakandungan, kuring mimiti sareng kuring resep ngahemat K Jinis laut Abdi teu tiasa tuang ogé kuring hoyong ngahemat upami normalna rendah, henteu nyeri anu kuat

      1.    andreina cenahna

        Halo, kuring aya dina minggu 23 kakandungan kuring sareng kuring énggal, kuring hoyong terang upami tuang anjing panas nganyenyeri kuring, kuring nambihan yén kuring henteu tuang sering, nyaéta hartosna saprak hamil kuring ngan ukur tuang éta 4 kali sareng unggal bulan. Mugi balesan langsung hatur nuhun

  2.   Mei cenahna

    Hai Edith,

    Dahar seueur jeruk nipis henteu goréng pisan. Malah sakapeung kuring pernah nyah saeutik aranjeunna atah, kuring resep ka aranjeunna. Hiji-hijina masalah anu tiasa dibayangkeun anjeun nyaéta mulas jantung. Upami anjeun ngalaman nyeri haté, upami anjeun sangsara, henteu kedah ngonsumsi seueur buah jeruk nanaon dugi gejala ngaleungit. Upami anjeun henteu gaduh mulas jantung ayeuna, kemungkinan anjeun gaduh sakitar 6-7 bulan anjeun ti ayeuna, éta bakal datang sareng ngalir. Mangrupikeun sasih-bulan ieu anjeun kedah ngurus diri nganggo jeruk sareng kafein. Upami anjeun ngagaduhan nyeri haté, kantun gaduh sagelas susu haneut. Wilujeng Angkat.

  3.   Ania cenahna

    Halo, nami abdi ania, ieu kakandungan munggaran kuring, kuring parantos yuswa 7 minggu. Kuring henteu acan nyungkeun konsultasi sareng dokter.

  4.   irma cenahna

    Halo, nami abdi Irma. Éta kakandungan munggaran kuring. Umur kuring tilu bulan. Abdi resep lemon tapi gaduh sababaraha dinten ku nyeri beuteung. Lémon tiasa nyababkeun ieu. Kuring nganggo jeruk nipis sepanjang waktos sareng sadaya tuangeun, upami anjeun tiasa ngawartosan naon anu kedah dilakukeun

  5.   lupitao tiasa atuh cenahna

    Halo, nami abdi Lupita sareng ieu kakandungan munggaran kuring, kuring umur tilu bulan, kuring parantos tuang seueur jeruk nipis sareng uyah, henteu terang naha ieu tiasa mangaruhan kuring nalika kakandungan, hatur nuhun

  6.   Georgina cenahna

    Halo, nami abdi Georgina. Ieu kakandungan munggaran kuring. Kuring henteu biasana tuang jeruk nipis sareng uyah tapi kuring parantos tuang tilu kali teu berturut tapi kuring sieun naha kuring nambutkeun naon-naon ka orok kuring asa henteu! Tapi kuring tuang éta ngan kusabab kuring nyarios, kuring ngarepkeun henteu goréng upami aya anu tiasa ngajawab kuring? Hatur nuhun ciuman ka sadayana!

  7.   budak awéwé leutik cenahna

    Kuring reuneuh kuring seueul sadidinten sareng teu acan tiasa angkat ningali dokumén, kuring ngan ukur nyandak tes, anu kaluar positip. Tapi kuring hoyong ngurus orok sareng kuring henteu terang pisan naon anu kuring tiasa sareng henteu tiasa tuang, janten kuring hoyong anjeun ngabantosan kuring. hatur nuhun pisan kuring ngaharepkeun sababaraha waleran

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Mimiti, ucapan salamet kakandungan anjeun! Dina diet anu anjeun nuturkeun diet anu séhat sareng saimbang éta bakal cekap, ningkatkeun konsumsi buah sareng sayuran. Kadaharan anu henteu anjeun kedah tuang nyaéta:

      - Lauk ageung: sapertos lauk pedang atanapi mackerel, sabab ngandung jumlah raksa.
      - Kecambah atah: sapertos kécap atanapi radishes, di sisi anu sanés asak teu aya masalah.
      - Sosis sareng daging atah: sabab tiasa nyababkeun listeria.
      - Sareng tungtungna kafein, khususna salami 3 bulan mimiti kakandungan sabab tiasa nyababkeun katambasan pertumbuhan janin, beurat kalahiran anu handap sareng ningkatkeun résiko kaluron (numutkeun ka studi anu diterbitkeun ku British Medical Journal).

      Jaga diri nyalira sareng nikmati kakandungan anjeun!
      Wasalam

  8.   Pablo cenahna

    Hai, abdi urang peru, pamajikan abdi hamil, anjeunna hamil 6 minggu tapi anjeunna menderita gastritis, buah sareng sayuran naon anu kedah kuring tuang?
    Gracias

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai, Pablo,

      Pikeun gastritis, naha hamil atanapi henteu, disarankeun pikeun henteu ngonsumsi rempah-rempah anu panas, cuka, coklat, kopi, alkohol, kadaharan goreng, kadaharan asam atanapi lemak. Sedengkeun pikeun sayuran, seledri atanapi bawang contona henteu disarankeun.

      Salam sareng selamat nalika kakandungan!

  9.   Amanda cenahna

    Hai, abdi Amy sareng Abdi hoyong terang naon jinis gejala anu nunjukkeun kakandungan sareng kumaha kuring terang upami kuring hamil, kuring telat sabulan sareng kuring henteu wani nganjang ka dokter.

  10.   Laura cenahna

    Halo, nami abdi Laura, kuring reuneuh, kuring hamil 3 satengah bulan, abdi hoyong anjeun ngabantosan, naon waé anu tiasa didahar? Panyakit tekanan darah tinggi, aranjeunna ngaleungitkeun hampru kuring sareng menderita pankreatitis salami sataun, abdi henteu terang naon anu kedah didahar, punten bantosan abdi, hatur nuhun. salam

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Laura,

      Bisi anjeun langkung saé anjeun konsultasi ahli nutrisi pikeun nunjukkeun pola anu paling cocog pikeun anjeun. Isu tekanan darah tinggi kedah dikendali sabab éta tiasa nyababkeun persalinan dini, cukup bersantai sareng tuang tuangeun anu ngabantosan anjeun ngajaga éta, umumna anu ngandung omega3 sapertos salmon.

      Salam sareng selamat nalika kakandungan

  11.   Milena cenahna

    Halo, kuring parantos 34 minggu ayeuna, sareng kuring parantos ngaraos raos pisan, tapi seueur kanyeri, sobat ngawartosan yén landihan anu nganyenyeri orok sareng éta sababna beuteung kuring janten karasa sareng nyeri sapertos cimata, dokter henteu ngawaskeun koméntar kuring, kuring miharep lamun anjeun tiasa ngabantosan kuring diét anu henteu kedah didahar supados henteu ngabareuhan orok
    Hatur nuhun pisan sareng salam ka sadayana ibu-ibu kahareup !!!!!!!!

  12.   Maryam cenahna

    Hai, kuring hamil sakitar 7 minggu sareng kuring resep pisan kadaharan lada anu ngabandungan orok abdi.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Sanés orok anjeun, tapi anjeun panginten ngaraos beuteung kesel kusabab seueul sareng utah sering di bulan-bulan munggaran ieu. Dina ahir kakandungan, anjeun ogé tiasa ngarareunah lambung kusabab nyeri haté anu biasana muncul dina tahap terakhir ieu.

  13.   Milena cenahna

    Entong hilap yén di Chili anjeun moal tiasa tuang tuna, sanaos dina toples sabab ngandung seueur teuing raksa, anu ngagaduhan akibat anu teu tiasa diubaran pikeun orok ... masalah ieu kusabab kanyataan yén aya pepelakan tékoelektrik dina Chili basisir tempat tuna sasari sareng limbah na ngotoran lauk ieu.
    Wasalam

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hatur nuhun pikeun masukan! 🙂

  14.   enma cenahna

    Abdi resep pisan didinya tapi resep kumaha lada hehehe sareng sigana kuring henteu kedah nyiksa buuu

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami henteu raoseun, teraskeun lada! Tapi percanten ka kuring, aranjeunna henteu pikaresepeun pisan nalika ngalaman gejala sapertos seueul atanapi nyeri haté 😉

  15.   Karin cenahna

    Halo, kuring anyar dina ieu, nyaéta, kuring umur 37 taun sareng ieu mangrupikeun kakandungan munggaran kuring, kuring nyobian maca sadayana anu kuring tiasa, pikeun nginpokeun ka diri kuring, sareng éta parantos ngajantenkeun kuring pisan, hatur nuhun.
    Ayeuna kuring gaduh patarosan anu matak hariwang pisan kuring, aranjeunna parantos ngawartosan yén éta normal pikeun awéwé hamil, tapi kadang-kadang pikasieuneun kuring. Abdi hamil 20 minggu, kuring bagja, tapi kuring sangsara pisan nalika kedah ka kamar mandi, kadang unggal 3 dinten, nyeri sareng kuring kedah ngalakukeun seueur kakuatan. Éta bahaya pikeun orok, sapertos seueur buah sareng sababaraha sayuran, tapi naon anu kuring kedah tuang pikeun ngabantosan kuring henteu sangsara di kamar mandi.
    Kuring hatur nuhun ku sadayana haté pikeun réspon gancang kana email abdi. sateuacana, hatur nuhun. karin….

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Entong hariwang, kabebeng henteu ngarugikeun orok, tapi anjeun kedah milarian solusi supados henteu nyababkeun anjeun sabab contona éta tiasa ngajantenkeun anjeun ngaliwatan wasir sareng nyeri. Cegah tuang tuangeun anu nyusahkeun pencernaan sareng utamina anu nganyenyeri dina konstipasi sapertos cau, apel atanapi sangu. Anjeun tiasa nyobian gaduh sagelas cai haneut sareng kiwi énjing sateuacan sasarap, cobi atur pangunjung anjeun ku angkat ka layanan sakaligus.

    2.    Claudia cenahna

      Tingali ka kuring, dokter kandungan kuring ngawartosan yén nalika kuring ka kamar mandi, atanapi henteu nganggo kakuatan sabab éta tiasa nyababkeun aborsi, maka anu kuring lakukeun nyaéta tuang pepaya, éta ngabantosan pisan pikeun ka kamar mandi sareng nginum cai.

    3.    Paula Clement cenahna

      tuang prune sareng serat sapertos oatmeal beunghar ku énjing terang sareng ngabantosan pencernaan

  16.   abdi ivonne cenahna

    halo ieu mangrupikeun kakandungan munggaran kuring sareng kuring 7 minggu abdi hoyong terang naha kuring tiasa tuang steak sareng kéju sareng upami henteu goréng salami waktos ieu kakandungan ... perdamaian

    1.    Renata strambu cenahna

      Ivonne salaku gynecologist anu kuring sareng kuring nyaritakeun yén kéju anu goréng pikeun kakandungan sareng steak hayam ulah tuangeun pisan sabab hayam ngandung seueur hormon ayeuna kuring ngarepkeun sareng naséhat ieu kanggo anjeun sareng anjeun ngagaduhan kakandungan anu sepi sareng bahagia Atte Dr Renata Strambu

  17.   mirah cenahna

    Halo, nami abdi Tania, éta kakandungan anu kadua, anu pangheulana kuring leungit 🙁 tapi kuring bungah pisan sareng bagja pisan kuring ngagaduhan 6 bulan sareng saminggu sareng 4 bulan kahiji seueur gejala km kuring utah, seueul sareng ngidam jiji aunk kadang gejala éta ngaganggu Anu paling geulis sareng kuring moal ngarobih nanaon… .chikas nikmati kakandungan anjeun 🙂

  18.   ges cenahna

    Halo, kuring kakandungan kadua kuring gaduh tilu bulan sareng éta henteu saé pisan kumargi kuring atos betah kusabab detasemen plaséntal, kuring hoyong terang naon waé anu tiasa kuring konsumsi tanpa damel kuring ngabareuhan, kuring henteu tuang naon-naon anu amis éta ngajadikeun kuring seueul Ngan asin, tapi kuring tuang naon-naon sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, uyah buah goréng, sareng jeruk nipis ngabahayakeun.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Normalkeun kembung sakedik saatos tuang nalika istirahat, khususna dina wengi nalika anjeun tiasa paling ngabareuhan, kuring nyaritakeun ti pangalaman, kuring kedah ngalaman hal anu sami tapi sanés alesan anu sami 😉 Cegah tuang beurat teuing , langkung saé Janten bagian leutik sanaos anjeun kedah tuang langkung-langkung, tapi ieu bakal mempermudah pencernaan. Entong tuang tuangeun sapertos sangu atanapi cau, kabebeng biasa di kakandungan sareng ku istirahat langkung parah deui. Ogé hindarkeun kadaharan anu masihan gas sapertos kol atanapi kembang engkol sareng nginum seueur cai pikeun nyegah ingetan cairan. Untung! 😉

  19.   lupita cenahna

    Abdi yuswa 36 taun sareng kuring hamil ku orok anu munggaran kuring resep pisan sabab bakal janten awéwé alit. Tapi kuring ngalaman waktos anu parah pisan sareng gastritis anu henteu ngantepkeun kuring pikeun naon waé anu boh buah-buahan sayuran dokter ngawartoskeun kuring yén kuring mesék buah-buahan sareng teu nanaon Sagalana, leres-leres sadayana, ngajantenkeun kuring bosen sareng pikareueuseun kuring henteu hoyong tuang deui, tapi kuring mikir ngeunaan orok kuring sareng kuring kedah. Tiasa aya anu ngabantosan kuring. Salam sareng wilujeng kanggo sadayana ibu-ibu.

  20.   Eliana cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring hamil sareng nembé yuswa 5 bulan, kuring hoyong terang naha kuring kadang-kadang tuang saos tomat anu kuring resep dina spaghetti nalika kuring nyiapkeun aranjeunna, shawarma buatan bumi anu kuring ogé nambihan sakedik "tomat saos "sareng kuring ogé nempatkeun" mustard "dina persiapan.
    Anu sanésna upami kuring tiasa nganggo cabé kana daging atanapi hayam.
    Sareng dina buah-buahan anu raosna sapertos nanas, jeruk nipis, pin, melon ... .. naha disarankeun?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Hai! Sadayana anu anjeun namina tiasa nyandak tanpa masalah, teu aya anu ngabahayakeun, hiji-hijina hal anu panginten katuangan asam (sapertos tomat atanapi nanas) tiasa nyababkeun nyeri haté (Heartburn) sareng éta bakal raoseun pikeun anjeun. Mélon disarankeun pisan sabab ngandung asam folat sareng éta ogé bakal ngabantosan anjeun nalika kabebeng.

  21.   Gambar placeholder Marisol Paredes cenahna

    Hai, éta kakandungan kadua kuring sareng kuring hoyong pisan utah sareng abdi hoyong terang naha mineral sareng jeruk nipis sareng uyah na goréng. Kuring ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, éta henteu goréng, sabalikna, cai mineral sareng jeruk nipis bakal ngaleungitkeun rasa seueul, tapi teu kedah nambihan uyah.

  22.   mileydy cenahna

    Halo, adi ipar kuring yuswa 5 minggu sareng énggal sareng dokter nyaram anjeunna tuang tomat sareng bawang sareng katingalina anéh pikeun kuring, naha éta goréng ????????? Hatur nuhun ….

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kuring henteu kantos nguping hal sapertos kieu, kanyataanna kuring henteu lirén tuang tomat sareng bawang sareng kuring aya dina minggu ka-37 kuring kakandungan (orok séhat sareng sadayana henteu kunanaon). Meureun anjeunna ngawartosan anjeun ngeunaan hal anu khusus, sapertos upami anjeun ngalaman nyeri haté atanapi sapertos kitu.

  23.   angie cenahna

    Abdi dina bulan kadua kakandungan kuring sareng éta kakandungan munggaran kuring tapi kuring ngaraos pikasieuneun kuring teu tahan nauceas, abdi hoyong terang upami aya hal anu tiasa ngendalikeun nauceas sareng sabaraha lami aranjeunna dikaluarkeun tina kakandungan, aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén pepaya henteu saé tuang nalika kakandungan

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Seueul biasana ngaleungit dina trimester kadua kakandungan, sanaos unggal kakandungan mangrupikeun dunya sareng aya anu salamina langkung lami atanapi kirang langkung. Dina tautan ieu anjeun bakal ningali tip sareng solusi pikeun ngaleungitkeunana 😉. Perkawis pepaya, henteu saé nyandak éta sabab tiasa nyababkeun aborsi.

  24.   AIDA VIVIANA VILLARREAL ORTIZ cenahna

    Halo, kuring resep forum ieu sareng kumaha kuring ngadaptar, kuring ogé hoyong anjeun wartosan upami kuring tiasa nginum uyah buah, kuring hamil 10 minggu sareng kuring hiperténsi. Hatur nuhun kana bantosan anjeun.

  25.   zaily cenahna

    Halo, kuring hamil. Abdi hoyong terang naha kuring tiasa tuang uyah sareng buah-buahan, kuring gaduh 3 bulan. Abdi hoyong terang upami kuring nganyenyeri orok.

  26.   jhoanna cenahna

    hi nami abdi jhoanna Abdi hoyong terang upami uyah buah goréng pikeun awéwé hamil.

  27.   Martha cenahna

    Halo, nami abdi Martha, kuring hamil 4 bulan sareng tuang seueur uyah, seueur ciduh anu kentel sareng tuang uyah ngabantosan kuring. Patarosan abdi, naha goréng tuang uyah? Meureun kuring tuang kirang ti satengah sendok sapoé. Hatur nuhun.

  28.   Hannibal Sainz cenahna

    Dasar sareng penting pisan pikeun sadaya kakandungan nyaéta… Almonds.nueces.lentils.miel. Bayem. Brocoly. Seueur buah anu tiasa dipilih. Kentang. Sangu. Pasta. Produk susu. Salmun sareng tuna. Daging sakedik. Endog pindang Oat. Sardén,

  29.   mickaela cenahna

    Halo: Kuring hamil 19 minggu, sareng sanaos ampir ti mimiti kakandungan kuring resep pisan tuang sosis, kuring nyingkahan éta kusabab maca éta tiasa ngarugikeun orok, tapi kuring yakin, kuring parantos ngagolak anjing panas daging sapi anu Éta anu paling aranjeunna resep, pikeun tuangeunana, kuring hoyong terang upami bahkan ngagodog éta tiasa mangaruhan orok kuring. Atanapi henteu kunanaon pikeun tuangeun sapertos kieu, abdi peryogi bantosan anjeun pikeun ngatasi hawa nafsu. Éta ngadesek. Nuhun kana waleranana.

  30.   Merche J cenahna

    Kuring ngarti yén ku "sayuran berdaun atanapi akar," dituturkeun ku sebutan lobak sareng alfalfa, éta ngarujuk kana pucuk ngora. Hal ngeunaan kecambah, tuangeun anu ngagaduhan suplai vitamin anu hebat, nyaéta éta sesah tiasa dikumbah kalayan saé. Nyebatkeun yén "jenis kadaharan ieu sanés pilihan anu saé pikeun ibu hamil atanapi kanggo saha waé" mangrupikeun omong kosong. Anjeun kedah marios literatur ilmiah ngeunaan ieu sateuacan panik.

  31.   barlopez cenahna

    Hai, abdi nuju dina minggu ka 13 sareng kuring hoyong terang naha lepat tuangeun nasi sareng tuna .. ????

  32.   Daila anyeli cenahna

    Halo, kumaha kabujeng siang, kuring hamil 16 minggu sareng kuring tuang sadaya lemak alami hindari, tapi ogé kuring nyandak asam folat sareng péngkolan dokter kandungan kuring nembé nyarankeun kuring nyandak Gestasure salaku suplement kusabab éta langkung lengkep. Naha aya ibu anu nyandakna?

  33.   michael cardenas cenahna

    Abdi hamil 10 minggu, kuring hoyong terang upami jeruk nipis sareng uyah ngaraheutkeun kuring. Kuring resep éta ku buah markisa sareng apel sareng tomat bonténg tapi kuring ngalakukeun éta unggal 8 dinten sareng kuring hariwang yén éta bakal ngarugikeun orok kuring. I am a énggal.

  34.   Mel cenahna

    Halo, wilujeng siang abdi hoyong terang naon vitamin anu tiasa kuring candak nalika kakandungan sareng dina waktos anu sami yén éta raos raos

    1.    maria jose roldan cenahna

      Anjeun bakal kedah angkat ka dokter sareng nyungkeun analisa, sabab asam folat penting tapi upami anjeun kakurangan vitamin, dokter kedah nganilai. Salam!

  35.   Natalie cenahna

    Halo ... Kanggo henteu ngawartosan kuring ogé ... Kuring ngonsumsi kéju bodas sababaraha dinten ka pengker sareng kuring pikir éta buatan tangan. Kuring henteu yakin ... Tapi dina cara nu sami éta nyingsieunan kuring kusabab éta bakalan ngandung baktéri sareng kuring janten psiko saprak umur 31 taun. hamil minggu. .y kuring teu biasa tuang kéju ... Naha éta mangaruhan kuring ku ngonsumsi sakedik atanapi bakal mangaruhan kuring upami sering ngonsumsi?

  36.   omna cenahna

    Halo. Nami abdi Omna Abdi umur 25 taun sareng saur kuring hamil. Abdi peryogi bantosan ti anjeun. Kuring parantos ngalaksanakeun 4 tés kakandungan dina saminggu sareng aranjeunna masihan kuring positip. Tapi kuring henteu ngaraos gejala lieur, atanapi keuheul, kuring ngan ukur nyeri sakedik dina ovarium kuring anu masihan kuring kadang sering yén kuring hariwang pisan. Sareng sababaraha dada nyeri. Abdi tiasa hamil sareng teu gaduh gejala. Naha bakal normal asa raoseun? Atanapi kuring bakal ngagaduhan hal anu ngajantenkeun tes positip? Naha aya punten, upami aya anu badé ngabantosan kuring ku mamang, kuring bakal hatur.

    1.    maria jose roldan cenahna

      Hai Omna! Dina sababaraha awéwé anu hamil, aranjeunna henteu memperhatoskeun gejala sababaraha minggu, janten panginten aya kamungkinan tés kakandungan ieu leres. Salam!

  37.   Fauzan cenahna

    Halo, soré anu saé pisan ... Abdi umur 4 bulan sareng kuring ngarepkeun seueur jeruk nipis sareng uyah tapi kuring hoyong terang naha éta nyusahkeun orok kuring atanapi henteu ... ..

    hatur nuhun pisan att vanesa

    1.    maria jose roldan cenahna

      Cai ku jeruk nipis sareng uyah sakedik henteu ngabahayakeun, salam!

  38.   dawry lopez cenahna

    Halo nami abdi dawary sareng kuring hamil 3 bulan tapi kuring henteu sadar éta kuring terang ayeuna sareng kuring nginum alkohol henteu seueur sareng ogé cau anu tiasa ngabersihan éta

  39.   Sofia cenahna

    Hapunten, tapi ti mana anjeun kéngingkeunana atanapi naon anu anjeun dadasar pikeun nyarios anu teu masuk akal sapertos "Misalna alfalfa, radishes sareng jenis kadaharan ieu sanés pilihan anu saé pikeun ibu hamil atanapi anu sanés."

    1.    Macarena cenahna

      Éta parantos dirobih, hatur nuhun.

  40.   Marelll cenahna

    Halo, wilujeng enjing, patarosan kuring, kumaha goréngna nginum jus pepaya nganggo gandum, naha abortifasén? Nya, pepaya goréng nalika kakandungan sareng kuring parantos nginum jus pepaya nganggo gandum dua kali, kuring hamil 2 + 11, hatur nuhun !!!!

  41.   Elizabeth cenahna

    Hai, kuring yuswa 9 minggu sareng kuring asa sensasi ngaduruk dina beuteung sareng kuring henteu terang naha éta goréng atanapi naon?

  42.   Reyna Martinez cenahna

    Halo, kuring hamil 16 minggu, sareng salami saminggu kuring ngaraos leueur dina beuteung kuring sareng kuring birit. Sareng anu kuring tuang nyaéta Requeson, endog, sareng sayuran anu didieu di nagara kuring Honduras disebat pacaya, énjing-énjing kuring lapar pisan sareng gancang-gancang kuring angkat ka kios ngajual baleadas sareng nyungkeun endog anu nganggo tomat sareng kacang, teu aya anu sanés, sareng kuring henteu terang naha éta anu nganyenyeri kuring, sareng diare anu kuring caina mangrupikeun hal anu cair anu kuring tiasa laksanakeun, aya anu tiasa ngabantosan kuring parantos masihan nyeri ka sakujur awak kuring balik deui, kuring biasana terang kumaha masihan kuring sering kusabab kakandungan tapi naon anu anjeunna pasihkeun ka kuring dinten ayeuna parantos teuing capé, kuring henteu terang naha éta alatan hal anu sami, kuring istirahat. Punten bantosan. Sateuacanna Hatur nuhun.

  43.   Lisséth cenahna

    Hai Abdi Lisseth
    Ieu kakandungan munggaran kuring, kuring hoyong terang naha tuang Lemon Kalayan Uyah ngabahayakeun, kuring hamil 3 bulan sareng naha kuring resep Dahar seueur Lémon Kalayan Uyah?

    Kuring henteu weruh naha éta ngajadikeun orok goréng
    Hatur nuhun

  44.   Angie cenahna

    Wilujeng énjing nami abdi Angie sareng hamil 4 bulan, ..
    Abdi hoyong terang naha éta goréng didahar atanapi sapertos lemon sareng uyah nganggo és?